Crònica de la setmana 27/02/2010

2 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

JNA: Parcafè 58-La Salle 99


JNA

Parcafè 58-La Salle 99

Partit contra l’equip que colidera la classificació de la lliga amb tant sols una derrota, i que lluitarà fins al final amb el Sant Josep per aconseguir el campinat de Mallorca. Per tant, aquesta nova derrota era esperada, com la de la setmana passada, tot i això hem de dir que els felanitxers han obtingut millors atacs i defenses  que en la primera vola amb aquests mateixos equips que comanden la classificació. Aquest fet demostra que de mica en mica l’equip, d’on 9 són de primer any, s’està adaptant prou bé a la nova categoria i que segurament l’any vinent estaran als llocs alts de la classificació.

Pel que fa al partit de dissabte, després d’uns primers minuts igualats els ciutadants imposaren la seva pressió (present en els minuts), agafant uns diferencia d’uns  15-20 punts al marcador, que es mantení fins als darrers minuts on l’enfonsament dels nostres jugadors va propicià que  al final s’arribàs a una màxima diferència que segons el nostre parer fou un tant abultada pel que fou l’esdevení del partit.

La clau del partit foren les més de 30 pilotes perdudes (36), provocades majoritàriament per pressió dels visitants.

Destacam el bon inici de partit d’en Miquel Joan Sacarés el qual va dominà baix la cistella ofensiva, tot i això les faltes feren que poc a poc baixàs la seva contribució en el partit.També destacam l’aportació global d’en Xavier, en Bernat i en Ramon. I els 10 rebots d’en Pere Antoni.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com