Crònica de la setmana 07-03-2010

8 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

balon

INMP2: Portocristo 48 – Teclasoft.com 45

INMP2: Portocristo 48 – Teclasoft.com 45

Derrota dolorosa despres d’haver pogut obtenir una victòria contra un rival superior. El partit comença molt be pels nostres interessos, ferem un bon primer quart en atac, acabant amb un marcador de 9-15 al nostre favor. Ja en el segon quart, les coses no anaren tan bé en atac i només aconseguirem anotar 9 punts, tots ells aportats per en Miquel Villalonga. En canvi l’atac dels contraris millorà bastant i ens endosaren 18 punts, arribant al descans del partit amb un marcador de 27-24 favorable als locals.

Ja en el tercer quart s’imposaren les defenses i ambdos equips anotaren pocs punts deixant tot per al darrer quart, que s’inicià amb un marcador de empat a 35.  Les ordres a l’inici del tercer quart eren clares: “S’havia de continuat creient amb les nostres possibilitats” i, així fou. Començarem molt bé amb un parcial de 0-8 al nostre favor que deixava el marcador en un 35-43. Però els nervis, les precipitacions en atac i la defensa, ens jugaren una mala pasada i en els darrers 6 minuts, encaixarem un parcial de 13-2 que fou definitiu per les nostres aspiracions, tot i que disposarem de pilota per, almenys forçar la pròrroga.

Caldrà treballar fort aquesta setmana, per tal de millorar aspectes defensius i no cometre les precipitacions en atac que ens dugueren a perdre el partit.

Jugaren: Xisco Barceló 5p, F.Delgado 6p, Facundo, Ferran 12p, M.Villalonga 9p, Francesc Miquel, Lino, Alejandro 4p, Juanma 9p i Miquel Far.

L’estadillo el teniu aquí:

Lliga: 06/03/2010 Portocristo 48 Teclasoft.com 45 (3)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com