CrĂČnica de la setmana 07-03-2010

8 marzo 2010 | Por RedacciĂłn | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

balon

INMP2: Portocristo 48 – Teclasoft.com 45

INMP2: Portocristo 48 – Teclasoft.com 45

Derrota dolorosa despres d’haver pogut obtenir una victĂČria contra un rival superior. El partit comença molt be pels nostres interessos, ferem un bon primer quart en atac, acabant amb un marcador de 9-15 al nostre favor. Ja en el segon quart, les coses no anaren tan bĂ© en atac i nomĂ©s aconseguirem anotar 9 punts, tots ells aportats per en Miquel Villalonga. En canvi l’atac dels contraris millorĂ  bastant i ens endosaren 18 punts, arribant al descans del partit amb un marcador de 27-24 favorable als locals.

Ja en el tercer quart s’imposaren les defenses i ambdos equips anotaren pocs punts deixant tot per al darrer quart, que s’iniciĂ  amb un marcador de empat a 35.  Les ordres a l’inici del tercer quart eren clares: “S’havia de continuat creient amb les nostres possibilitats” i, aixĂ­ fou. Començarem molt bĂ© amb un parcial de 0-8 al nostre favor que deixava el marcador en un 35-43. PerĂČ els nervis, les precipitacions en atac i la defensa, ens jugaren una mala pasada i en els darrers 6 minuts, encaixarem un parcial de 13-2 que fou definitiu per les nostres aspiracions, tot i que disposarem de pilota per, almenys forçar la prĂČrroga.

CaldrĂ  treballar fort aquesta setmana, per tal de millorar aspectes defensius i no cometre les precipitacions en atac que ens dugueren a perdre el partit.

Jugaren: Xisco BarcelĂł 5p, F.Delgado 6p, Facundo, Ferran 12p, M.Villalonga 9p, Francesc Miquel, Lino, Alejandro 4p, Juanma 9p i Miquel Far.

L’estadillo el teniu aquí:

Lliga: 06/03/2010 Portocristo 48 Teclasoft.com 45 (3)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan CapĂł

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com