Campos – BSA, Benjamín mixto B

10 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Vàrem agafar els cotxes direcció a Campos per tornar a veure jugar als nostres Benjamins. Anàvem amb les sensacions de que no seria un partit fàcil ja que el partit d’anada va ser molt igualat.

Idò quina gran sorpresa al veure la nostra superioritat davant l’equip contrari. Els nostres es varen mostrar molt superiors als al.lots i al.lotes de Campos. Es va poder tornar a veure la gran millora dels nostres nins i nines, guanyant el partit amb molta comoditat.

Dissabte que ve ens visita l’equip de l’Hispània I, un dels millors del nostre grup.

Hem de continuar demostrant les millores dels nostres davant un molt bon equip.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com