Club Handbol Mata de Jonc

12 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Balonmano, Otros Deportes

El proper dissabte 20 de març farem la presentació de tots els equips del club a la premsa conjuntament amb el club Bellver, amb qui tenim un acord de cessió i continuïtat.
Demanem que tots els jugadors i jugadores, venguin vestits amb l’equipatge i el xandall del club al Pavelló Rudy Fernández de Sant Agustí a les 16.30 h, hora prevista per fer la presentació, més tard, a les 18 hores podrem gaudir del partit dels sèniors CE Bellver – Avebal.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com