TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.30 H.

18 marzo 2010 | Por Editor | Categoria: 3ª División, Fútbol

Aquest cap de setmana arribam a sa jornada 30 de lliga, per tant ja encarám es tram final de lliga. Per segóna setmana seguida jugám a fora camp, aquesta vegada en es camp del Llosetense, un equip que está en 12 posició amb 39 punts, per tant ja te sa tranquilitat que está salvat la setmana passada van perdre a Alaior per 4 a 0, per lo que serán més perillosos ja tindrán ganes de conseguir un resultat positiu, van ser una de ses revelacions sa primera volta en sa que van fer 30 punts, a més com a nota curiosa va ser es primer equip que vam guanyar a sa lliga a sa jornada 11, un partit que va ser clau per sa remuntada de s’equip i es saber jugar a sa categoria, en la que darrerament esteim fent partits molt serios en defensa, ja que només ens han fet 2 gols en els darrers 8 partits.
A més es un partit que afrontarém amb moltes ganes i moral ja que venim de fer un gran partit i donar sa sorpresa en es camp des lider, una victoria ens donaria sa permanencia practicament.
Per aquest dissabte recuperarém en David Segui i en Juli que no van poder jugar per ses 5 targetes.
Anims a s’equip que ja i falta poc per s’objectiu.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Comentarios cerrados