CRONICA ATB-COLLERA

21 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

ATLÈTIC BALEARS, 3 – U.E. COLLERA, 1

ALINEACIONS:

AT. BALEARS: Linares (1); Bio (2), Ibok (2), Esteban (2), Pomar (2); Bazan (2), Ernesto (3) Arnau (2), Rafeal (1), Giovanni (1); Edu (2).

Substitucions: Llistó (2) per Arnau (m.34),Peter (3) per Rafeal (Descans), Daniel (1) per Bazán (m.59).

U.E. COLLERA: Marcos (2); Ismael (2), Juampi (2), Carlos (2), Roque (1), Carrió (2), Robertito (2), Nico (2), Rafita (2), Camacho (1), Roberto (1).

Substitucions: Prieto (2) per Roque (Descans); Manu (1) per Camacho (m.63); Josué (1) per Roberto (m.73).

ÀRBITRE: Sr.Carballal Vales (1), auxiliat pels senyors Martín López i Óscar Albiol.

Targetes grogues:

Per part local: Bazán (m.17), Pomar (m.35), Ernesto (m.63), Peter (m.65).

Pel Collera: Roque (m.39), Carrió (m.42), Robertito (m. 88).

INCIDÈNCIES: Uns 400 espectadors en una matinal de futbol pasada per aigua. Terreny de joc ràpid. Abans de l’inici del matx, fou homenatjat el president del Club, Sr. Fernando Crespí, tant pel futbol base com per les penyes de l’Atlètic Balears.

GOLS:

1-0 (m.14).  Passada a l’espai de n’Ernesto cap a n’Arnau que, davant la sortida de’n Marcos, el bat per baix amb toc suau.

1-1 (m.36). Falta botada a la divisòria cap en Carrió, que s’endinsa dins l’àrea i de tir creuat bat Linares.

2-1 (m.61). Passada a l’espai de n’Ernesto cap a l’espai i en Peter, per velocitat, se’n va de la defensa i afusella en Marcos.

3-1 (m. 66). Centrada de’n Peter cap a n’Edu que de tir creuat fa el darrer gol del matí

COMENTARI: Partit més difícil del previst pels locals, davant un Collera que només donà el braç a tòrcer quan el resultat era ja clar. I es que el partit tengué tres fases molt diferenciades. La primera, seguint el guió establert, amb domini local que podía haver culminat amb la consecució de diversos gols, però que només l’encert de n’Arnau a passada de n’Ernesto va aconseguir avançar els de’n Pedraza.

Aquest aventatge mínim permetè el Collera no perdre la compostura. Així, i amb la lesió fortuita de n’Arnau ,al minut 30, va canviar la decoració, i es va entrar en una fase d’igualtat, que culminà amb el gol de l’empat . Falta botada sobre l’esquerra de l’atac visitant, en Carrió s’interna dins l’àrea i bat Linares. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la segona part, el tècnic local va posar en Peter sobre el rectangle de joc, qui amb la força i velocitat que el caracteritzen va culminar quaranta-cinc minuts vibrants. Va fer un gol, va donar l’assistència d’un altre, i en va fallar d’altres. Aquesta mobilitat dels blanc-i-blaus va aufegar els del Coll, que ja no pogueren reaccionar.

En resum, victoria justa de l’Atlètic Balears, davant un Collera molt lluitador que no va estar gaire lluny de sembrar l’inquietut dels locals, els quals, finalment, varen saber compondre’s per emportar-se tres punts importants de cara a la lluita final pel campionat.

DANIEL RIERA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com