Lliurament de trofeus del Campionat de Espanya Absolut de natació amb aletes i velocitat en immersió

27 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

L’equip compost per les integrants de l’Escola Balear de l’Esport, Lucía Sánchez, Cristina López, Susana Rojo i Alona Kotchetkova, han aconseguit medalla d’or en 4x200m Superfície.

El director de l’Escola Balear de l’Esport, Joan Pericàs, ha assistit al lliurament de trofeus de la primera i segona sessió del Campionat d’Espanya Absolut de natació amb aletes i velocitat en immersió, que s’ha celebrat avui dissabte en les piscines municipals de Son Hugo.

Cal destacar el bon paper de Balears en aquesta primera jornada del campionat, ja que a més d’haver aconseguit l’or en relleus, Alona Kotchetkova, ha aconseguit medalla d’or en les proves de 400 i 800m superfície. Susana Rojo, or en 800m escafandre i plata en 100m escafandre. En masculí, Miguel Sánchez ha aconseguit bronze en 100m escafandre.

A l’acte de lliurament de trofeus, també han estat presents la presidenta de l’Institut Municipal de l’Esport, Maribel González, el president de la Federació Balear d’Activitats Subaquàtiques, Joan Mas i els presidents de la federació valenciana i basca, Antonio Buigues i Javier Mendoza, respectivament, així com el president del Comitè Nacional de Natació amb aletes, José Ramon Díaz.

Demà diumenge, la tercera sessió d’aquest campionat, començarà a les 10:00 hores.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com