CRÒNICA MINI

28 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

minicronicaMINI MASCUL√ć

JOAN CAP√ď BONS ACABATS 128 – ART√Ä 22

Joan Cap√≥ Bons Acabats 128 ‚Äď Art√† 22

Bon partit el realitzat per els més menuts del club. Al principi varem estar molt permissius en defensa i no ens varen fer molts de punts perquè l’equip contrari va desaprofitar els nostres errors. Des pres de un parell de concrecions varem començar a defensar com toca i aconseguirem que ens fessin menys punts que al partit de la primera volta, 22 enfront dels 43 de la primera volta.


Pel que fa a l’atac varem estar, com tota sa temporada, molt be. El contrari tampoc ens exigia esforços molt grans però nosaltres també varem sabre atacar com toca i en equip com demostra les 19 assistències donades.


A destacar:


РEls partit realitzat per alguns jugadors com: Miquel (24p, 7reb, 9asis,7 rob i 71,4 de valoració), en Ferran (26p, 6 reb, 5 asis i 55,8 de valoració), en Toni (14p, 8 reb), en Miquel Angel (14 punts) i en Guillem (12 p i 6 reb). També destacar el debut den Nahuel que aportà 2 punts.

РQue hem millorat els punts rebuts respecte a la primera volta, això vol dir que la feina feta dona bons resultats.


A millorar:


– Els inicis de partit, moltes de vegades sortim dormits i fluixos en defensa.

Lliga: 27/03/2010 Bons Acabats 128 – Art√° 22 (4)

Compartir/Salvar

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com