Comunicat del CD Atlético Baleares

31 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, comunicados, Fútbol

El CD Atlético Baleares després de totes les informacions aparegudes en relació als fets ocorreguts una vegada finalitzat el partit de 3a divisió entre el CD Ferriolense i el CD Atlético Baleares, i una vegada escoltades totes les parts, vol fer les aclaracions pertinents:
1) Durant tot el partit, ambdues aficions es comportaren d’una manera totalment correcte, sense que hi hagués cap problema ni incident. El partit es va desenvolupar de manera normal els 90 minuts.
2) Una vegada acabat el partit, quan els jugadors dels dos equips es trobaven als vestidors i la majoria dels aficionats ja havien abandonat el camp de Son Malferit, els jugadors del CD Ferriolense des del seu vestidor, llançaren càntics ofensius cap a l’afició balearica, la institució i club.
3) Els nostres aficionats quan escoltaren aquests càntics que volien ridiculitzar el club, no pogueren fer altra cosa que contestar-los i anar a recriminar als jugadors del CD Ferriolense perquè aturassin de fer-ho.
4) Els aficionats anaren fins la porta del vestuari visitant, cosa que fou una greu errada per part dels nostres aficionats. Allà els jugadors del CD Ferriolense els convidaren a sortir d’allà.
5) Tot s’anà encalentint d’una manera perillosa i fruit d’això, el personal del CD Ferriolense va actuar amb una gran diligència per separar la gent i pregant-los que abandonassin el camp.
6) A la zona dels vestidors, va haver un incident amb un fotògraf al qual se li va indicar que deixas de fer fotografies ja que hi havia menors entres els aficionats.
7) Després arribà la policia que identificà les persones implicades en els incidents. No es cert (com s’ha publicat a algun mitjà) que fou detingut ningú, ja que només se l’acompanyà fins al seu domicili per identificarlo.

8)En relació a allò publicat sobre que els nostres aficionats agredissin un infant de 7 mesos cal dir que es totalment fals. L’infant estava al carretó bastant separat d’on hi va haver els incidents i va caure tot sol al terra de manera fortuïta. I fou en aquest moment quan un aficionat del nostre club agafà el nin i el dugué amb la seva mare. Esperam una disculpa i rectificació del mitjà que ho publicà ja que ha causat un greu perjudici al club i a la institució.
Des del club, estam totalment en contra de qualsevol incident que impliqui violència, ja sigui verbal o física, i per tant, lamentam tot el que passà una vegada que acabà el partit. És una vertadera llàstima que aquests fets aïllats hagin de ser el que es recorda d’un partit on l’esportivitat fou present durant els 90 minuts, on les dues aficions animaren tot el que volgueren sense cap problema.
I gualment esperam que l’infant que patí aquest accident fortuït en el decurs dels incidents, es recuperi favorablement i que tot hagi quedat com un petit ensurt.
Finalment, volem agraïr de forma clara el comportament del CD Ferriolense per evitar més incidents, i en especial l’entrenador del primer equip del Ferriolense, el Sr. Xavier Ferriol, que actuà per posar pau entre ambdues parts i després les seves declaracions en premsa foren un clar exemple de concòrdia i per evitar més problemes.
Dit tot això, volem fer una reflexió sense ànims de polèmica. Pensam que dins del sou (o professió) de futbolista està inclós rebre insults, recriminacions, càntics a favor d’un club, etc, ja que això succeeix a tots els camps de fútbol (des de primera divisió fins al futbol base). Es evident que tothom, i també el nostre club, està a favor de la campanya impulsada per la Federació Balear de Fútbol “No al insulto”, però és una feina que s’ha de fer poc a poc per erradicar tot això que no agrada dels camps de futbol.
Estadi Balear, 31 de març de 2010.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com