Crònica Empreses 29/03/2010

31 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

gambes

Iberostar 51 – Joan Capó 62

Partit que no ens permeté assistir al sopar de gambes…

Jugaven contra un dels equips més febles de la categoria (més que noltros) i la victòria era més que necessària despres de perdre la setmana passada contra el Porreres. En tot moment tenguerem el partit controlat, gràcies als bons números d’en Tomeu Gomez que anotà 20 punts, ben secundat per en Kasun amb 18 punts i gràcies a la direcció d’equip d’en Miquel Perelló que tornava després d’una sèrie de partits ausent.

Jugaren: Xisco Mari 2p, T.Gomez 20p, Josep 2p, Tòfol 4p, Rafel, Arseni 4p, Xisco Mas, Kasun 18p, Jotavi, M.Perelló 5p i Marcel 7p.

L’estadillo aquí:

Lliga: 29/03/2010 Iberostar 51 – Joan Capó 62 (0)

També he actualitzat el resum:

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com