El Pla ha sabut sofrir

31 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Campos – Bàsquet Pla (58-62)

Sofrida victòria que ens atorga la 1ª plaça de la lliga i per tant, campiones de la fase regular!!! Que es diu fàcil…

Un partit marcat pel pobre joc exercit per ambdós equips, tot i que vàrem començar arrassant a un rival dèbil…però un temps mort va canviar la dinàmica del matx. A les nostres nines els hi va faltar soltura en el seu joc, no varen trobar ni el seu ritme ni la seva fluïdesa característica. Vàrem fer creure a les rivals que podien lluitar per la victòria i això quasi ho pagam massa car. Però tot i això, heu de recordar que sou les millors encara que tot s’ha de demostrar…

Per últim, donar la enhorabona a tot l’equip per la bona trajectòria d’enguany… quasi ningú somiava amb aquesta superioritat aplastant d’un equip nou al principi de temporada. Gràcies a voltros, molta gent es desplaça per veure-vos, amb moltes ganes de disfrutar i veure un bon bàsquet. Mai ho oblideuuu!!!

Així q al campionat de Balears esperem la millor versió de les nostres jugadores.. i esta claríssim q la vostra afició no fallara en cap moment així q molts d’ànims i a demostrar q sou les millors! 1,2,3 PLA!!!

.

.

.

.

Torneig Pasqua

Posted: 30 Mar 2010 10:46 AM PDT

Dijous 01/04/10
11:30h PLA vs LA SALLE

Divendres 02/04/10
19:00h PLA vs MAGEC

Dissabte 03/04/10
10:30h AUTONOMICA MASCULI PLA vs MAGEC
12:00h CLINIC MANOLO HUSSEIN
18:00h MAGEC vs LA SALLE

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com