TERCERA DIVISIÓ. SANTANYI 4 – FERRE 1.

1 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

No hem pogut continuar amb sa brillant ratxa que duiem fins es dia d’avui, en una dura sortida en es camp del Santanyi que encara lluita per entrar dins es play off, han sortit molt més entonats que noltros i ja en el primer temps ens ha superat per 2 a 0, a partit d’aqui ja hem tingut es partit molt costa amunt.
A pesar d’aquesta derrota continuam a 9 punts més es goal-average del descens per lo que ho tenim molt encarrilat sa darrera victoria ens va colocar en una situació comoda, i avui hem viatjar amb 5 baixes a jugar a Mallorca, a pesar de tot sempre hem intentat posar nos dins es partit, peró no ha pogut ser possible, ja que davant hem tingut un bon rival que li han sortit ses coses més que noltros i han estat més efectius cara a porta.
Es proper partit ara será dissabte que ve dia 10 d’abril a fora casa, en es camp del Esporles un rival que voldrá jugar ses escases opcions que li queden per agafar sa permanencia.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com