Basquet Pla s’ha proclamat campiona de la Lliga 1ª Aut. Femenina Mallorca.

4 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Fútbol

GRAVERA CA N´ALOU – MARRATXI BASQUET PLA – 71-55

Catorzena victòria consecutiva a la Lliga del Marratxi Basquet Pla sobre l’equip més veterà de la lliga el Club Joan Capo. Les jugadores de Felanitx ofegades per una molt bona defensa no van poder suportar el ritme del partit i van acabar cedint l’avantatge en el marcador. Cap destacar el gran partit de la pivot del Basquet Pla, Caterina Sabater, lluitant cada rebot defensiu i ofensiu amb unes contrincants que usaven totes les seves arts intimidadoras, però també cal reconèixer el treball en defensa i en anotació de la base Natalia Luque la seva pressió va ser insuportable per al Joan Capo arribant a exasperar a la base rival. La rotació ordenada per Sonia Pons en el Basquet Pla va ser molt àmplia i va contar amb tots els efectius que ens va permetre veure a tot un equip molt compromès que aporta punts, totes les jugadores van sumar als 1496 punts aconseguits en la jornada passada.
El Gravera Ca n’Alou marcar un inici de partit molt ordenat amb una bona defensa, un atac recolzat en el joc interior i una bona selecció de tir arribant a obtenir avantatge en el marcador, en el tercer quart l’actitud del Basquet Pla canvia i el seu joc desencadena una sèrie de perdudes de baló i contraatacs amb els quals van aconseguir remuntar el partit. Marta Lozano s’ensenyoreixi de la línia de fons del Felanitx i la defensa en zona del Joan Capo es va veure desbordada per contínues entrades que forçaven personals o aconseguien els punts desitjats, Noemí va saber moure’s perfectament pel perímetre que conjuntament amb Lucia Roca i Leire Tristan obtenien una bona selecció de tir forçant a sortir de la zona a les seves defensores, espais que Laura Sintes, Rosa Munar, Lydia Romeu i Elena Carcía usaven amb contínues entrades o assistències i que tant Estefii, Carmen i Caterina lluitaven per a les segones oportunitats.

Amb aquesta última victòria i mancant un sol partit per a acabar la Lliga de Mallorca el Basquet Pla s’ha proclamat campiona de la Lliga 1ª Aut. Femenina Mallorca. Enhorabona i continueu amb la mateixa actitud en el Campionat de Balears.

Jutes Sinan

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com