El Principes de España ha acollit la presentació oficial dels equips del Club Esportiu Xelska de Gimnàstica Artística

15 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Gimnasia Artística

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha assistit a la presentació dels equips del club esportiu Xelska de Gimnàstica Artística.

A l’acte, també han estat presents, el director insular d’Esports, Francisco Blasco, el director de l’Escola Balear de l’Esport, Joan Pericàs, el president de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, José L. Grimalt, a més del director tècnic del club, Pedro Mir.

Aquesta temporada, els equips del Xelska tornaran a competir per aconseguir les millors classificacions nacionals. Les competicions més importants seran el Campionat d’Espanya de Clubs, a finals de Maig, així com el Campionat d’Espanya Individual, que se celebrarà a principis de Juliol.

L’equip masculí està integrat per la següent plantilla: Guillermo Soriano, Pere Miquel Mir, Tià Llodrà, Kevin Vich, Manel Hernández, Gonzaga Aragón, Nicolau Mir y Lluis Servera.

L’equip femení està integrat per les següents gimnastes: Ainhoa Carmona, Laura Navajas, Elena Ros, Laura Torrens, Cintia Rodríguez, Margalida Bestard, Cristina Adrover, Leonor Carrillo, Linda Vásquez, Michelle Cortazar, Angela Marqués, Carolina Sánchez, Natalia Ros, Claudia Colom, Mª Magdalena Garau, Eva Pérez, Catalina Beduino, Marina Plomer, Laura Estrada, Marta Rotger, Dunia Pinto, Mar Pericás, Olga Lladó, Mar Stella García, Rocío Aguilera y Noelia Tortosa.

La direcció tècnica, a càrrec de Práxedes Rosselló i Pedro Mir, conten amb l’ajuda d’un quadre tècnic d’alt nivell: Alberto Mezquida y Alí Ou-elhani (tècnics de GAM), Yolanda Llompart, Raquel Pascual i Inés Arrebola (tècnics de GAF), Jacqueline Bruell (coreògrafa) i Òscar Bosch (c. esportiu).

Cal destacar que la majoria dels gimnastes i tècnics estan integrats en els programes de tecnificació del CTEIB, pel que es conta amb el suport del personal tècnic d’aquest programa: la coreògrafa Silvia Tolosa i el preparador físic Juanjo Martínez, així com amb el personal mèdic del CSUCRE, especialment del fisioterapeuta Pau Mas.

L’objectiu prioritari de la temporada, a nivell internacional, és la participació en el Campionat del Món de Rotterdam, que se celebra en el mes d’Octubre, classificatori per als JJOO de Londres. El club aspira a contar amb la participació d’alguna gimnasta més, al marge de Ainhoa Carmona.

Qui està augmentant les seves opcions és Cintia Rodríguez, després de la seva recuperació de la lesió en el seu genoll dret, i que recentment ha superat a totes les gimnastes espanyoles en l’aparell d’Asimètriques en la trobada internacional amb Portugal.

Tots aquests resultats fan preveure un futur satisfactor per al club, demostrant que generació a generació, la planificació bé enfocada des de la base segueix donant molt bons fruits a llarg termini.

D’aquesta manera, a la realitat actual de gimnastes que reivindiquen el seu lloc en la gimnàstica d’elit, se sumen grups de treball que ja preparen els JJOO de 2016 i altres que inicien el seu camí cap a 2020.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com