Crònica empreses (la darrera d’enguany)

22 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

aSopar

Rock&Merch 41 – Joan Capó 46

Gran victória contra un dels equips capdavanters de la clasificació per acabar la temporada…

La fotografia de la dreta resumeix el que millor sap fer l’equip d’empreses: anar a sopar…

Darrer partit de la temporada, amb moltísimes baixes (erem 8, de 14 fitxes que teníem) i victòria inesperada, tal com diuen a basquetbalear: ” …con la sorprendente derrota del Rockandmerch ante el Joan Capó (41-46) podría suponer la pérdida de la primera plaza al conjunto capitaneado por Jorge Soriano.“.

Podem dir que el partit fou com un de “balonmano” amb un marcador alt, si no fos que es tracta d’un partit de bàsquet. Començarem el partit i ningú esperava guanyar (almenys jo), però ja des del primer quart verem que els rivals venien sense les seves millors peces, acabant el primer quart amb un prometedor 6 a 8. El segon període seguí la mateixa tònica i arribarem al descans 5 punts amunt (17-22). En el tercer quart aguantarem com poguerem el tipo, ja que en Kasun es lesionà i no pogué jugar més i, d’aquesta forma ens enfrontarem al periode definitiu 2 punts per sota (30-28). Ja en el darrer periode es va fer justícia i, gràcies a un parcial de 11-18 ens decantarem el partit al nostre favor.

Destacar el gran partit d’en Miquel Perelló (i això que no entrena…) amb 18 punts, 5 pilotes robades i 5 faltes rebudes i el poder sota els “tableros” de n’Arseni que capturà fins a 16 rebots.

Vull donar les gràcies a la nostra delegada d’aquest partit, na Carme, per dur l’estadillo i que tot estès ben anotat.

Jugaren: Xisco Marí 2p, Tomeu Gòmez 2p, Josep, Batman 4p, Arseni 5p, Xisco Mas 5p, Kasun 10p i M. Perello 18p.

Aquí teniu l’estadillo del partit:

Lliga: 20/04/2010 Rock&Merch 41 – Joan Capó 46 (0)

Dir que al final l’equip ha quedat classificat en 6à posició d’un total d’onze equips, aconseguint el mateix nombre de victòries que derrotes (10).

També vull donar les gràcies a les diferents persones no jugadors de l’equip, que ens han donat una mà durant la temporada i que ens han vengut a veure: Mònica, Pedro Vera, Gustí, Guillem, Jordi, Tomeu, Antich, Carme, etc.

La millor afició…

Ja per acabar vos deix un parell de fotos de l’equip en la seva millor versió:

PD: Poder veure totes les fotos dels partits fent click aquí.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com