RESULTATS DE LA JORNADA A FELANITX AQUEST DISSABTE

25 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

logoebfJa queda poc per arribar a la fi del curs i ho feim amb 4 victòries i 2 derrotes

Quan queda menys d’un mes per acabar la competició escolar, ens hem enterat que no està previst per aquesta temporada la disputa de les finals de Mallorca, cosa que ens deixa un poc coixa la competició pel que, si definitivament és així, intentarem organitzar la disputa d’un torneig semblant.

Pel que fa a la jornada disputada aquest dissabte, no podem contar cap sorpresa notable; tots els favorits varen guanyar els seus partits, això sí, potser amb diferències més petites del que s’esperava.

Categoria Iniciació

JOAN CAP√ď ‚ÄúA‚ÄĚ ‚Äď J.LLUCMAJOR ‚ÄúA‚ÄĚ 41 ‚Äď 5

Parcials de 18-0/4-4/12-0/7-1. Anotadors: Nerea A. 0, Maria Garcia 4, Marta 10, David 21, Maria Obrador 2, Miquel Oliver 2 i Rafel 2 punts.

Victòria cómoda del líder comarcal que es va permetre el luxe de donar minuts als menys habituals. Destaca l’anotació d’en David, que fa un parell de partits que s’ha destapat com un vertader anotador.

SANT ALFONS ‚Äď SANTANY√ć ‚ÄúA‚ÄĚ 18 ‚Äď 22

Parcials de 2-10/6-6/4-4/6-2. Anotadors: Aina Vicens 2, M.Àngel Amengual 4, Lluis Serra 8 i Joan Nicolau 4 punts.

Darrers partits conten com a derrotes després d’una llista consecutiva de victòries segurament per capritxos del calendari, que ha fet que els rivals més bons hagin quedat per a la fi del curs. Així i tot temporada de mèrit per a aquests joves jugadors.

Categoria Benjamí

JOAN CAP√ď ‚ÄúA‚ÄĚ ‚Äď SANTANY√ć 36 ‚Äď 47

Parcials de 2-16/6-18/10-8/18-6. Anotadors: PJ Siverio 16, M.Adrover 2,  JA Siverio 10, Maria Obrador 4 i Maria Uguet 4 punts.

Bona reacció varen tenir els nins i nines de n’Arantxa després d’uns dos primers quarts que deixaren el marcador en 8-34. Demostrant així que aquest equip segurament pot estar més aprop del rival, que acabarà la temporada com a campió comarcal.

SANT ALFONS ‚ÄúB‚ÄĚ ‚Äď S‚ÄôALGAR 22-8

Parcials de 12-2/7-2/0-2/4-1. Anotadores: M.Ant√≤nia Castej√≥n 6, Maria Ag√ľera 2, Yolanda 3, Marina Adrover 4, Apol¬∑l√≤nia 6, ¬†i Maria Pi√Īa 1 punt (el primer de la seva vida, enhorabona!)

Segurament els dos primers varen ser els millors minuts disputats per aquestes nines, tot sigui dit, ajudades per la feblesa del rival. Posteriorment minuts i tirs per a les nines amb menys oportunitats durant la temporada i alegria per la victòria, que fa, per primera vegada en el curs, contin amb més victòries que derrotes.

SANT ALFONS ‚ÄúA‚ÄĚ ‚Äď PORRERES 20 -18

Parcials de 6-4/5-8/4-5/2-4. Anotadors: Joan Barceló 8, Manuel 5, Jaume Cardell 2, Ayoub 1, Lluis Serra 1 i M.A.Amengual 1 punt.

Aquest deu ser l’equip que més li està costant acabar la temporada i està pagant les baixes sofrides durant el curs. Han d’agrair la presencia dels dos jugadors de categoria iniciació que els hi ajuden en tot el que poden. En aquest partit novament presenten moltes errades en les passades i en el tir, a part de donar moltes facilitats en defensa.

També jugaren aquests mateixos jugadors el dijous passat a Portocolom contra l’equip local obtenint una ajustada victòria per 19 a 22.

Recordau que podeu accedir a totes les estadístiques dels equips ebf a l’apartat corresponent.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com