Crònica de la setmana 23/04/10

26 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

JNF: MOLINAR 62 – PARC CAFÉ 28

JNF: PARC CAFÉ 52 – SÓLLER 60

Dimecres jugàvem un partit aplaçat contra Molinar, en els dos partits anteriors havien estat superiors a nosaltres però mai ens havien guanyat de més de 20 punts.

Les felanitxeres sortiren dormides i molt cansades (no vos imaginau quina calor feia en aquell pavelló) i les locals imposaren el seu joc des dels primers minuts. Si atacant érem lentes, defensant encara ho érem més i no poguérem aturar en cap moment els contraatacs de les locals.

Realitzarem  atacs i defenses puntuals molt bones però la falta d’encert en els tirs (10/49 en tirs de 2) i les 27 pilotes perdudes varen provocar que acabéssim el partit amb un marcador molt baix.

Jugaren: Marga Roig, Mar 5 punts, Marta 2 punts, Imma 1 punt, Marina 7 punts, Marga Álvarez 3 punts, Laura, Carme 10 punts i Arantxa

Lliga: 21/04/10 Molinar 62 – Parc Café 28 (0)

Els partits contra Sóller sempre es decideixen en els darrers minuts i aquest no havia de ser diferent.

Les felanitxeres sortiren defensant fort i molt concentrades lo que provocava que la major part de la possessió de la pilota fou nostra però una vegada més la falta d’encert en entrades i tirs fàcils va ser un problema que no varem poder solucionar en tot el partit. Encara que fóssim superiors a elles, acabàrem el primer quart amb un parcial 10 a 10. Al segon quart ens varem començar a amoïnar perquè les coses no ens sortien bé i per més que ho intentàvem, l’alçada de les contràries no ens permetia tenir segones opcions en els tirs, malgrat això arribàrem al descans amb un marcador favorable (25 – 23).

Després del descans varen sortir els nirvis i la impotència per no aconseguir anotar, pareixia que la cistella se tancava cada vegada que tiràvem i això va provocar una  disminució d’intensitat en la nostra defensa que les contràries varen saber aprofitar. En els darrers minuts amb un marcador advers de 4 punts varem decidir intentar guanyar el partit individualment i no en equip i està clar que no ens va anar bé. Les ganes d’anotar i de fer-ho bé ens impedia veure a la resta de jugadores que segurament tenien una posició millor que la nostra.

Com a nota positiva hauríem de destacar les 49 pilotes robades i com a negativa els 9 rebots ofensius que varem capturar en tot el partit.

Jugaren: Marga Roig 6 punts, Mar 6 punts i 14 pilotes robades, Marta, Imma 3 punts, Marina 9 punts, Marga Álvarez 5 punts i 12 pilotes robades, Pilar 9 punts, Carme 13 punts i Arantxa

Lliga: 23/04/10 Parc Café 52 – Sóller 60 (0)

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó