El futbol de ca nostra

27 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente

dBalears va rebre ahir un estrany comunicat del CE Manacor. Hi ha reflexions gratuïtes a l’hora d’explicar per què la plantilla del campió de Preferent no cobra els salaris des de desembre de 2009. “Totes les famílies pateixen el cop dur de la crisi mundial, amb reducció de l’horari de feina, treballadors a l’atur, als quals varen prometre molta feina i prosperitat, empreses que tanquen i autònoms que ni tan sols tenen atur al qual aferrar-se”. En el comunicat s’acusa sense proves l’entrenador, Jaume Mut; el delegat, Eugenio Mula, i Joan Caldentey, pare d’un jugador, d’amenaces i insults al president, Joan Vicenç Acuñas. “El mes de novembre (…) es varen rebre amenaces i insults de l’entrenador de l’equip, Jaume Mut, i del delegat, Eugenio Mula, amb la passiva presència del delegat i vicepresident del Manacor, Miguel Ángel Carrión”.

“El mes de març, es varen rebre amenaces i insults de Joan Caldentey, pare d’un jugador”. Encara que el comunicat no va firmat, Acuñas confirmà telefònicament a dBalears que ell n’és l’autor. L’encara president del Manacor no ens explicà clarament els motius pels quals els jugadors no cobren els seus salaris. Interrogat sobre la conveniència d’abandonar el club, es limità a dir que “això no ho negaré”. Ara bé, no va confirmar, ni molt manco, la intenció de partir. Acuñas afirmà que hi ha una denúncia dels fets a la Policia Nacional de Manacor, cosa que quedà confirmada per fonts policials.

Manacor(II)
La versió de Jaume Mut és ben diferent de la d’Acuñas, que assenyala el 20 d’abril com el dia que es produïren els fets més greus. “El mes d’abril, més concretament el dia 20 (…) en el vestidor de Preferent i amb la presència de tota la plantilla, el president del Manacor és agredit, amenaçat i insultat per Jaume Mut”. Mut explica que aquest dia el president entrà al vestidor a donar excuses als futbolistes i que aquests reclamaren els seus doblers, considerant la possibilitat de no jugar ni entrenar-se si continuaven fent feina fora cobrar. Acuñas s’enfadà i afirmà que ningú no li podia dir quan se n’havia d’anar. Aquí entrà Mut en escena, quan digué, dirigint-se al president: “El que has de fer és partir, perquè ningú no et vol aquí”.

El tècnic afirmà que no s’hi registrà cap agressió i subratllà que la plantilla està disposada a renunciar al que els deu el club perquè Acuñas parteixi i deixi la institució en altres mans. L’encara president del Manacor afirma que el tècnic l’agafà pel coll i l’insultà en repetides ocasions, a més d’amenaçar-lo de mort en el cas que no abandoni el club. Acuñas ha posat el cas en mans d’un misser de la Federació Balear de Futbol. El que s’ha de dir és que aquest és la primera vegada que Jaume Mut té problemes amb un president en la seva carrera com a entrenador.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: penyaarrabal.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com