PRESENTAT EL LLIBRE «25 AÑOS FUTBOLEANDO»

30 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Maties Adrover va presentar el seu llibre d’entrevistes amb l’ajuda de Miquel Vidal, i acompanyat del president de la FFIB, l’editor de «Don Balón» i el president del R. Mallorca. També hi eren Toni Orejuela i el «Chori» Castro, i una nombrosa representació del periodisme i del futbol.

Durant la presentació, el president de la FFIB va afirmar que la Federació dóna suport al llibre «25 años futboleando» perquè l’autor és un periodista que ha fet molt per divulgar l’actualitat esportiva de les Balears a tota Espanya.

El veterà periodista Miquel Vidal va fer una presentació entranyable de Maties Adrover i el seu llibre. L’editor de «Don Balón», Rogelio Rangel, va agraïr a l’autor la professionalitat demostrada durant la seva llarga col·laboració amb la revista. I el president del Mallorca, Tomeu Vidal, va dir que el llibre l’ajudaria a somiar en la història recent del Mallorca, recordant-li etapes de la seva joventut.
Maties Adrover és col·laborador de la Revista «Don Balón» des de fa 25 anys i hi ha publicat nombroses entrevistes i reportatges. El llibre és una selecció de personatges relacionats amb la història esportiva del Reial Mallorca. Una seixantena de futbolistes, entrenadors i directius que retraten aquests 25 anys del club mallorquinista.

Adrover va prendre la paraula per fer una agradable conversa amb Toni Orejuela i el «Chori» Castro, respectivament el primer i el darrer entrevistats del llibre, recordant anècdotes dels seus encontres. Després es va dirigir al nombrós auditori per afirmar que la publicació del llibre ha suposat la consecució d’un somni d’infància.

Finalment, Maties Adrover va retre un emotiu homenatge al fotògraf que el va acompanyar a moltes entrevistes i que el va animar a escriure el llibre: el desaparegut Justo González.

El llibre, a més de les entrevistes, du moltes fotografies i aportacions de persones relacionades amb l’esport i amb el R. Mallorca.

no se han encontrado imágenes

FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com