TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 – ARENAL 1.

1 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Aquest matí hem jugat es darrer partit de sa temporada a casa, tot i que ho hem intentat no ens hem pogut despedir amb victoria dels aficionats, peró s’equip com sempre ha lluitat fins es final per aconseguir ho, i sobretot sa darrera mitja hora hem dominat clarament es partit peró ja no s’ha mogut es resultat d’empat a 1 gol.
Es partit hagués pogut començar molt be per noltros si en els 3 minuts haguessim aprofitat una contra d’en Castro i en Salido, en que per es pels un defensa dels visitants ha tallat es pase, en que en Salido només tenia que empenyar sa pilota, i coses del fútbol a sa primera arribada de s’Arenal en es minut 10 s’han avançat, i ja ens ha costat molt a sa primera part de fer jugades de perill, ja que s’han tancat bastant be amb es marcador a favor, i presionaven molt.
Peró en es segón temps ses coses han canviat i hem sortit molt mes decidits per es partit, hem fet una forta pressió en es migcamp, cosa que ha dificultat molt es joc dels mallorquins, i amb jugades rápides, hem intentat anar per es partit i en es minut 62, n’Esteban que avui es despedia des nostro public ha fet s’empat, un gol que ens ha donat molta empentat fins es final del partit per aconseguir sa victoria, tot i que has final no ha arribat.
Així d’aquesta manera ja només ens quedará un partit la setmana que ve en es derbi contra el Mercadal, en que intentarém acabar amb una victoria.
Aquesta seria sa millor manera d’acabar, en aquesta temporada del retorn en que hem fet un gran paper, ja que ens hem salvat sense patir en els darrers partits.
Per tant volém felicitar vos a tots una vegada més, per aquest esforç tant gran que heu fet.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com