Resultats ebf… arribant a la fi del curs!

9 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Els equips juguen els seus darrers partits del curs, i no és que poguem xerrar de la disputa de les finals de Mallorca ja que tot pareix indicar que enguany no s’hi duran a terme.

Als darrers 10 dies els equips de l’escola de bàsquet han disputat un total de 5 partits i als pròxims 10 dies es diputaran 4 més per donar per finalitzada la temporada escolar. Amb tot això arribarem a finals de maig com és costum de cada any.

A continuació teniu els resultats dels 5 partits anomenats…

Dijous dia 29 d’abril es disputà un doble enfrontament entre equips de categoria Iniciació del Joan Capó i Porreres amb els següents resultats:

JOAN CAPÓ “B” – PORRERES, 4 – 11. Els joves felanitxers demostren cada dia les millores al seu joc, en aquest cas no deixant que l’equip contrari arribàs a dígits molt alts al seu marcador. Anotadors: Joan Mesquida (4)

JOAN CAPÓ “A” – PORRERES “B”, 48 – 3 Parcials: 14 – 0 / 6 – 0 / 22 – 0 / 6 – 3. Incontestables estan aquests joves que segurament trobaran a faltar les finals de Mallorca (si finalment no es fan), ja que com a campions comarcals haguessin anat, i és segur que a fer un bon paper. Destaca en David Monserrat que du uns darrers partits en paper estelar amb les seves anotacions. Anotadors: Nerea Adrover, Maria Garcia (4), Nerea Grimaldo, Marta Maimó (8), David Monserrat (26), Pedro Durán, Maria Obrador (10), Miquel Oliver, Rafel Bover, Andreu Sierra.

Aquest darrer dijous, aquesta vegada de categoria benjamí, es disputà el partit entre els dos equips A de les escoles de Felanitx:

JOAN CAPÓ “A” – SANT ALFONS “A”, 42 – 8. Parcials: 10 – 4 / 6 – 2 / 14 – 2 / 12 – 0. Resultat un tant esperat per les distintes trayectòries dels dos equips; els de Joan Capó, joves amb gran fam i juguera, i els de Sant Alfons, amb plantilla molt curta i una tempora que s’està fent un tant llarga. Anotadors JC: Pedro J. Siverio (8), Miquel Adrover (6), Juan A. Siverio (2), Míriam Gil (6), Maria Obrador (10), Maria Uguet (10).  Anotadors SA: Ayoub (4), J. Cardell (2), M.A. Amengual (2).

I, aquest dissabte passat, dos partits més d’equips benjamins, a la jornada disputada a Campos:

JOAN CAPÓ “B” – S’ALGAR, 22-18. Parcials: 2-2/14-4/6-4/0-8. Irregulars els nins de Felanitx que aprofitaren la feblesa rival per donar molts de minuts a tots els jugadors, però que quasi els hi costa un ensurt. Anotadors: Apol·lònia Artigues (2), J.Antoni Martorell (8), Marta Peregrina (2), Àlex Gayà (4), Carlos Martínez (4) i Oleksandr Rusnak (2).

SANT ALFONS “B” – SANTANYÍ, 22-50. Parcials: 6-12/2-20/2-14/12-4. Encara que esperada la derrota, el resultat indica una diferència massa abultada per a la progressió que aquestes nines han experimentat dins la pista; i és que l’”empanada mental” del segon quart va fer que el marcador no fou un poc més positiu. Així i tot guanyaren el darrer parcial a l’equip campió de la comarca. Anotadores: M.Antònia Castejón (4), Maria Agüera (6), Yolanda Garrido (2), Marina Adrover (2) i Glòria Binimelis (8).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com