TERCERA DIVISIÓ. MERCADAL 2 – FERRE 3

9 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Gran victoria avui en es darrer partit de lliga, en que ens despedim de la millor manera possible guanyant novament, ha estat a més en un derbi contra el Mercadal en el seu camp, per 2 a 3, i d’aquesta manera ha estat la 4 victoria en 4 partits contra el Mercadal aquest any en competició oficial.
Ha estat un partit bastant trabat en que hi ha hagut de tot, a pesar que es partit ha començat amb menys ritme que de costum ja que els dos equips no es jugaven res, ha estat el Mercadal primer el que ha tingut un parell de xuts perillosos, peró sa primera ocasió clara nostra ha estat un bon xut d’en Raul de fora de s’area que ha tocat es poste, i aixó ha estat es primer avis ja que prest ha arribat sa jugada d’es primer gol nostro, en que un jugador del Mercadal ha fet unes mans dintre de s’area i l’arbitre ha pitat penal, l’ha tirat en Seguí que l’ha convertit amb gol en es minut 31, i d’aqui al final del primer temps ho ha intentat el Mercadal, peró noltros hem estat molt ben colocat fins el descans.
En el segón temps, han vingut moltes de ses jugades decisives del partit, ja s’ha semblat molt mes a un derbi, ja que els dos equips ho han donat tot, s’ha jugat amb molta intensitat i força, a pesar d’aixó hem estat noltros els que hem tornat a marcar el 0 a 2 quant una jugada embarullada dins s’area l’ha transformat en Conejo en es minut 56, un gol que semblava seria definitiu, peró el Mercadal amb es gran equip que te no s’ha rendit i en Nené ha posat 1 a 2, un gol que ha posat emoció i nirvis dins es camp, peró encara hem tingut temps per fer es 3 gol, quant n’Adán ha aprofitat una errada d’es porter en es minut 76.
Peró encará han passat moltes coses dins aquest darrer quart, ja que es joc s’ha endurit de manera considerable amb faltes molt clares i una tangana entre els jugadors i es que tots volien guanyar es partit, a més el Mercadal ha fet el 2 a 3, i fins el final ha estát de joc molt travat, en que els locals ho han intentat tot, peró as final s’ha victoria ha vingut cap a Ferreries, i d’aquesta manera hem acabat una temporada brillant en es nostro retorn a sa 3ªdivisió, en que finalment ocuparém una gran 12 posició amb 47 punts.
També hem de xerrar dels fets del final totalment deplorables, en que els jugadors i tecnics del Mercadal s’han tornat contra es nostro entrenador i algun jugador, ha estat molt trist veure com han agredit amb 2 puntades a n’Antonio i jugadors del Mercadal el volien agradir, mostrant un molt mal perdre i es que es dur que un equip mes modest et pugui guanyar els 4 partits que has jugat contra ell.
Uns fets que esperém que no es tornin a repetir, per es be del fútbol.
A PESAR DE TOT NOVAMENT ENHORABONA A TOT S’EQUIP I ELS TECNICS PER SA TEMPORADA TANT BRILLANT QUE HAU FET, ara a disfrutar de unes merescudes vancances.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com