II FESTA DELS PARES

10 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

Estimats pares i afeccionats, com a agraïment a la vostra confiança en nosaltres i a la vostra col·laboració quan ha estat necessària, el club vos vol preparar una gran festa en xclusiva. El local serà únicament per vosaltres, estarà restringida l’entrada al local a tot jugador i jugadora de júnior cap avall. Si voleu, podeu convidar als vostres amics encara que no tenguin fills al club però si ganes de bauxa!!

El preu serà de 10€, sopareu de torrada acompanyada d’un bon vi a més d’un bon tros d’ensaïmada per tothom. Enguany no hi haurà tiquets sinó que es pagarà a la porta. Per a més informació contactau amb els entrenadors.

La part músical la posarà el grup ESCUELA DE CALOR, música dels anys 80 per ballar i desmelanar-mos. Després el nostre gran DJ NOTRE ens farà gaudir de la música, d’abans, d’ara i sempre!!

ANIMAU-VOS I NO DEIXEU QUE VOS HO CONTIN… DONAU-VOS UN HOMENATGE!!!!!!!!!!!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com