Inauguració de la reforma de les pistes de tennis del Poliesportiu Príncipes de Espanya

10 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Tenis

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha visitat les reformes executades en les pistes de tennis del Poliesportiu Príncipes d’Espanya. A l’acte ha estat acompanyat pel president de la Federació Balear de Tennis, Jaume Amengual, el director del Poliesportiu, Guillem Bujosa i el director de l’Escola Balear de l’Esport, Joan Pericàs, a més dels esportistes i tècnics integrants del Centre de Tecnificació adscrits a l’Escola Balear de l’Esport.

La reforma de les quatre pistes de tennis de resina, amb un pressupost total de 50.000 €, ha estat finançada pel Consejo Superior de Deportes i el Govern Balear. L’obra ha consistit, bàsicament, en la neteja i reparació de la superfície per tal de reparar els desnivells i millorar la planimetria de la superfície. A més, s’han donat dues capes de revestiment sintètic i acrílic a la superfície, i s’ha millorat la il·luminació, rebaixant l’alçada de les torres de llum.

S’han adequat les parets i xarxes metàl·liques separadores de les 8 pistes (quatre de terra batuda i quatre de superfície dura).

Amb aquesta acció, s’han solucionat els desperfectes que patien aquestes quatre pistes i ja tornen a reunir les condicions idònies per tal que els esportistes del grup de tecnificació de l’Escola Balear de l’Esport i els usuaris abonats del poliesportiu puguin utilitzar-les.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com