Júnior Femení Parc Café

10 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Un any més ja s’ha acabat la temporada, una temporada molt malament planificada que ha durat 7 mesos jugant tan sols 18 partits amb un balanç de 15 derrotes i  3 victòries.

La temporada començava amb nirvis ja que no havia gent per formar l’equip, tot eren problemes i la diversitat d’opinions de la resta d’entrenadors no ajudava gaire. Si uns oferien col·laboracions per els entrenaments i ajuda per formar l’equip, els altres m’aconsellaven que no féssim dos equips, que era una edat complicada, que la gent no complia als entrenaments, que totes eren de primer any, que la temporada se faria molt llarga . . . Al final gràcies a 4 incorporacions varem formar un equip amb 8 júniors i 3 cadets de primer any, encara que una d’elles va deixar l’equip molt aviat degut a faltes de disciplina.

Jugar 3 voltes contra el mateix equip implica que ja coneixes tothom. La primera volta va ser molt dolenta, la segona varem tenir qualque partit bo però la tercera ha estat molt bona, lluitant cada partit i complicant la vida a equips més forts que nosaltres i encara que perdéssim el partit de Sóller, a totes ens quedarà el darrer partit contra Bons Aires (rebaixant en 30 punts les diferències en el marcador), el partit contra Andratx (que es va decidir en els darrers segons) però sobretot el darrer derbi que va tenir gust a victòria.El nostre petit comitè ha estat format per:

4. Marga Roig: Enguany ha tornat a les pistes i ho ha fet d’allò més bé, la seva evolució ha estat molt bona i si segueix així no tardarà molt a destacar en la pista. S’ha integrat perfectament a l’equip i ja és una més.

5. Marga Vidal: Encara que no hagi jugat els darrers partits a la pista sempre ho ha donat tot i el seu joc davall de cistella és molt bo. És una persona amb les coses molt clares però hauria de tenir més confiança amb ella mateixa perquè és millor jugadora del que es creu.

6. Mar: Una màquina defensant, és el mal son de moltes contràries. Si tingués les mateixes ganes d’atacar que de defensar seria una jugadora clau en qualsevol equip. Encara que la seva mala llet a vegades ens emprenya, és una encant de persona amb sa que sempre podem contar.

7. Marta: Les lesions no li han permès jugar un terç de la temporada i malgrat això s’ha convertit en la jugadora comodí que pot jugar en qualsevol posició sense cap problema. És una jugadora molt completa i una persona molt responsable que encara que s’enfadi molt amb na Marina totes sabem que no pot viure sense ella.

8. Pilar: És una de les pekes de l’equip. Se va integrar tot d’una en l’equip i encara que al principi li feia un poc de por, al final ha fet una darrera volta molt bona ajudant a pujar la pilota i entrant amb decisió cap a cistella. Li falta un poc de constància als entrenaments però és una persona molt generosa a la pista.

9. Imma: Un any més les lesions no li han permès gaudir de tots els partits però una vegada ha agafat confiança a la pista ha destacant per la seva lluita, la seva disposició a jugar en qualsevol posició i el seu bon joc. Els seus mals dies a vegades són un poc insuportables però els seus bon dies simplement són genials.

10. Marina: Enguany ha estat la nostra show – woman, amb sa que més hem rigut i sa que més xerra, desbancant a n’Imma per primera vegada. A la pista no té por a res i és una de les jugadores més estimada per totes. El seu club de fans de Sóller ja té ganes de tornar-la a veure.

11. Carme: És una peça clau davall de cistella, agafant la majoria dels rebots i anotant fàcilment. A la pista és lluitadora i constant encara que a vegades no li surti tot com ella vol. Encara que les seves emprenyades durin un parell de dies sempre torna amb unes bones rialles que ens faciliten molt la nostra feina.

12. Arantxa: Una altra de les pekes. Al principi li va costar un poc jugar amb nosaltres però poc a poc s’ha adaptat i ha millorat molt sobretot en defensa. Encara que és impossible contactar amb ella per culpa de la cobertura de la seva zona, sempre se pot contar amb ella.

13. Laura: La seva facilitat per pujar la pilota i per robar pilotes a les contràries li fa ser una jugadora important en el nostre equip. A vegades li costa jugar amb el cap alt però malgrat això mai dona una pilota per perduda. Encara que ella pel seu secador MA-TA, enguany hem aconseguit que jugui tots els partits ben pentinadeta.

16. Marga Álvarez: És una de les que més estira a l’equip quan les coses no van bé, és molt caparruda en defensa i això li permet robar moltes pilotes. En atac hauria de ser una mica més egoista. Viu el bàsquet intensament, és una molt bona companya i se fa estimar tant dins la pista com defora.

Ja fa 3 anys que estem juntes i encara que ens hem enfadat, hem plorat i hem tingut ganes de deixar-ho tot, també hem gaudit, ens hem rigut i ens hem sentit un equip tant dins la pista com defora. Gràcies a totes per aquets 3 anys, gràcies a na Maria per tot el suport que ens ha donat i també vull donar les gràcies a la nostra petita afició que ens ha acompanyat sempre que ha pogut, sobretot al germà de na Pilar que ha estat el nostre millor fan.

Sort a totes amb els exàmens i a veure si tornam a coincidir en el pavelló la pròxima temporada.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com