Mini Joan Capó 10/05/2010

13 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

MMJC:  Joan Capó 68 – Esporles 51


Victòria treballada

Els minis de Joan Capó obtingueren una important victòria (no sense haver-ho de treballar) enfront un dels rivals directes de la seva competició. El primer quart va començar amb un bon parcial de 17-5, bona defensa, control del rebots i bona actitud dins la pista. Al segon els visitants pujaren el seu nivell defensiu i ens costava mantenir la calma, moure millor la pilota, no precipitar-nos … i quedava en 7-14. A partir d’aquí les diferències es mantingueren molt igualades, la dinámica continuava amb precipitacions constants fins al darrer quart en que poguérem definir i adjudicar-nos el partit, parcial 19-5, realitzant el nostre millor joc del partit.

A la fí hi ha les estadístiques penjades (que bé pensaran alguns). Sí, tot i que li hem de donar una importància relativa, sobretot als punts i efectivitats d’un o altre ordre. En aquests moments els criteris importants per noltros son “la nostra ubicació dins la pista i utilització dels espais”, “disposició defensiva” “rotació de balón” “emprar les dues mans” etc. Aspectes que hem millorat però que ens queda i podem fer molt millor. Aquests SÍ son els indicadors a tenir en compte ara. L’efectivitat serà la següent passa. Ens queden dos partits i la fita és aconseguir millorar en lo possible aquests aspectes, ho hem de aconseguir!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com