SELECCIÓN ALEVÍN, ENTRE LAS 8 MEJORS DE ESPAÑA

14 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base

La selecció Sub-12 de les Illes Balears, que no havia perdut cap partit de la fase prèvia, ha perdut avui horabaixa contra Andalusia per un ajustat 2-1. És ja la fase final del Campionat d’Espanya que se disputa a Miranda del Ebro (Burgos).
Demà jugarà per classificar-se entre el lloc 5 i 8 del Campionat contra el guanyador del partit entre València i Navarra.
La selecció de Balears, que dirigeix Antonio Barea, s’havia classificat juntament amb la de Catalunya com a millors seleccions del grup A. L’equip illenc havia guanyat a Murcia (1-0), Melilla (3-0) i empatat amb La Rioja
(0-0) i Catalunya (2-2).
L’actuació dels representants de les Illes Balears ha estat molt destacada, sobretot en els partits d’avui, contra les potents seleccions de Catalunya i Andalusia.
Amb els catalans s’avançaren dues vegades en el marcador, i amb els andalusos tengueren ocasions per capgirar el resultat.
El President de la FFIB, Miquel Bestard, va viatjar a Miranda del Ebro per felicitar personalment la Selecció.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com