selecció Alevín, 7ª d’Espanya

15 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base

La selecció balear Sub-12 va guanyar el darrer partit (2-0) contra Aragó i s’ha proclamat 7ª del Campionat jugat a Burgos. En els tres dies va jugar
7 partit, en va guanyar 3, en va perdre 2 i en va empatar 2. Un bona actuació per als alevins que entrena Antonio Barea. Resultats:  Balears 0-La Rioja 0 / Balears 3-Melilla 0 / Balears 1-Murcia 0 / Balears 2 – Catalunya 2 / Balears 1-Andalucia 2 / Balears 2-Navarra 3 / Balears 2-Aragó 0.
S’ha de destacar l’empat de divendres dematí contra la potent selecció de Catalunya. També contra Andalusia varen demostrar estar a l’altura dels millors d’Espanya.

La selecció Aleví de les Illes Balears ha jugat 7 partits en el Campionat d’Espanya disputat a Miranda del Ebro (Burgos) perdent només dos partits per la mínima.

Contra la selecció de La Rioja, empataren a 0 gols. Després dues victòries seguides, 3-0 a Melilla i 1-0 a Murcia. Finalment, empat a 2 contra Catalunya.

El president de la FFIB, Miquel Bestard, va viatjar a Miranda i va felicitar personalment els seleccionats.

Aquests són els 12 jugadors de la Selecció Balear (els equips són de 7 jugadors, amb molts de canvis):

1 PEP TONI PEREZ – C.D. CIDE 2 GABRIEL PONT – C.E. MANACOR 3 MARC NIETO – LA UNIÓN CF 4 JOSÉ LLABRÉS – C.D. SAN FRANCISCO 5 JORDI TUR ANTONIO – BLANC I BLAVA 6 KARIM EL KOUNNI – C.D. CALVIA 7 IGNACIO HUGUET – PENYA CIUTADELLA 8 RAMÓN RODRÍGUEZ – C.D. CIDE 9 FCO ALEJANDRO NAVALÓN – ATº SON FERRIOL 10 PAPA DIOUNKOV – C.D. SON CLADERA 11 MASON PAUL – C.D. SAN FRANCISCO 12 BARTOLOMÉ POCOVÍ – A.D. PENYA ARRABAL

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com