JORNADA BENJAMÍ “ENTRESCOLES”

18 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

La penúltima jornada de bàsquet escolar, disputada el passat dijous al col·legi Joan Capó, va tenir com a protagonistes els 4 equips de categoria benjamí de Felanitx. En un doble enfrontament entre equips A d’una escola contra el B de l’altra. El comput global ens deixa amb una doble victòria per als equips del Joan Capó; amb un avantatge més curt de l ‘esperat per una banda i més grossa del que pensàvem per l’altra. (Imatge final del partit Joan Capó B i Sant Alfons A) JOAN CAPÓ A – SANT ALFONS B, 19 – 18. Partit molt emocionant ja que l’equip de nines de Sant Alfons va estar a punt de donar la sorpresa a domicili, fins i tot perdonant cistelles clares al darrer quart. Però finalment la lògica es va reflexar, i és que els de Joan Capó només han perdut dos partits en tot el curs, tot dos contra l’imbatible Santanyí. Els anotadors més destacats al Joan Capó foren Míriam Gil amb 6 punts i Juan A. Siverio i Maria Uguet amb 4. Per part de Sant Alfons destaquen M.Antònia Castejón amb 5 i Maria Agüera i Apol·lònia Cerdà amb 4 punts cada una. JOAN CAPÓ B – SANT ALFONS A, 30 – 16. El conjunt de la temporada ja feia esperar un resultat favorable als blaus, però potser amb no tanta diferència al marcador. Els jugadors grocs només posaren en problemes als locals al tercer quart amb un 14-16, però només fou per uns segons ja que tot d’una se posàs tot al seu lloc. Els millors anotadors locals foren n’Antoni Bennàssar amb 8 punts i  Joan A. Martorell amb 6 punts. Per part visitant  en Jaume Cardell i n’Ayoub anotaren 6 punts cada un. Aprofitam per recordar-vos que queden 2 setmanes per a la fi del curs i dels entrenaments, ja que pareix més que definitiu que no se disputaran les Finals de Mallorca organitzades pel Consell de Mallorca. Durant aquestes dues setmanes disputarem els dos partits que queden entre els equips Benjamins de cada escola i un festa per acomiadar el curs. També vos recordam que podeu veure les estadístiques de l’ebf actualiztades a la mateixa web.

Juan Capo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com