Nota Aclaratoria del Valeriano Alles sobre su la situación de la Plantilla

19 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Voley

El CV Ciutadella vol aclarar als seus socis i aficionats algunes coses sobre les informacions aparegudes a alguns mitjans de comunicació respecte a la confecció del nou planter 2010-11, que dirigirà l’entrenador castellà Chema Rodríguez.

Davant la constant aparició de noms de jugadores que se relacionen amb el Valeriano Allès Menorca per a la propera temporada, hem de dir que moltes de les informacions falten a la veritat i són incorrectes. A més es donen per renovades algunes jugadores que no hi estan i que a hores d’ara, tant el Director Esportiu del club, Bep Llorens, com el nou entrenador, Chema Rosríoguez, desconeixen si acabaran sent renovades.

Quant a noves incorporacions, la Direcció Tècnica del CV Ciutadella segueix treballant intensament per a trobar les millors jugadores possibles sempre dintre del que el pressupost permeti. És cert, com no pot ser d’altra manera, que els tècnics manegen molts noms per a poder completar una plantilla digna i amb les garanties per poder seguir il·lusionant a la nostra afició. No és fàcil i ja és sabut que serà força complicat el completar un equip com voldríem, ja que en aquests tipus de gestions no només ens cal elegir les millors jugadores en el seu lloc i al gust de l’entrenador, sinó també que les condicions de contractació d’aquestes han de ser assumibles i encaixables en el nou pressupost.

L’estat actual de la plantilla

Per tant, des del CV Ciutadella volem informar-vos de la situació actual del nou planter. En l’actualitat, com ja sabeu, Chema Rodríguez és l’entrenador del nou projecte 2010-11. Les úniques renovades són les col·locadores Yoraxi Meleán i Tico González. L’única nova incorporació ja oficial de l’equip és la ucraïnesa Vita Prychepa, que els mitjans encertaren en la seva informació, però no així en altres informacions que han aparegut i que són incorrectes.

És per això, que al marge de les jugadores confirmades per la propera campanya, volem explicar-vos la situació. Del planter de la passada temporada, les jugadores que no seguiran són Aintana Ballingha, Elena Esteban i Miriam Carrillo. Les dues primeres eren objectiu de renovació per part del cos tècnic, però no han estat possible per diferents motius al·legats per les pròpies jugadores i que des del club respectam profundament. Quant a Carrillo, ha estat una jugadora descartada de cara al nou projecte únicament per qüestions tècniques.

La resta de jugadores de la passada temporada estan “sobre la taula” pendents de decidir en funció de vàries situacions que van des de l’ordre econòmic, tècnic o normatiu. Milagros Moy, Marcela Ré, Alesha Dessing, Daniela Patiño, Adriana dos Santos y Janine Sandell, poden ser renovades o descartades en funció del mencionat abans. I en aquests moments el treball dels tècnics radica en la combinació dels pros i contres i del resultat final d’una plantilla que pretén, novament, ser competitiva i del gust de l’afició. La Direcció tècnica sap que algunes d’aquestes jugadores poden optar per altres alternatives i/o propostes, i aquest és un risc, certament. Però tampoc vol precipitar-se en la presa de les decisions. El que si hem de dir és que Marcela Ré NO està renovada com s’ha afirmat en la prensa, però tampoc està descartada. Tampoc estan ni descartades ni renovades les altres. Confirmar sobre Sandell que existeix un principi d’acord per les dues parts, però el club vol revisar i negociar alguns detalls de les noves condicions; per tant NO està renovada a hores d’ara (en contra del que afirma un mitjà) i si no hi ha acord final, no serà possible la renovació, tot i l’interès manifest del cos tècnic per l’anglesa.

Sí és cert que els entrenadors treballen en altres possibilitats, moltes. És cert que manegen noms per saber si poden encaixar en el projecte i s’han interessat per les condicions de vàries jugadores. Unes són impossibles per l’economia del club, altres no volen jugar a Menorca (per raons diverses) i d’altres resten pendents. Però aquesta recerca és una tasca normal en un club professional i no ha de ser cap secret que sigui així. L’interès i contactes del club no signifiquen que en pocs dies s’anunaciarà un nou fitxatge.

El missatge del Club

És per tot l’anteriorment exposat que els socis i aficionats han de saber que les renovacions o nous fitxatges del Valeriano Allès Menorca tindran la confirmació definitiva quan el club ho faci oficial o bé ho confirmi als mitjans de comunicació. Tot el que no sigui així, són especulacions, suposicions i informacions incorrectes i en algún cas falses. Tampoc als fòrums de voleibol o en boca de representants de jugadores (i altres persones) no són gens fiables les informacions sobre el CV Ciutadella, ja que estam cansats de constatar que en aquests mitjans anònims s’hi amaga molta picardia i interessos personals.

Òbviament que no entrarem a rebatre cada dia el que és correcte i no és correcte de tot allò publicat, només ens limitarem a seguir treballant per a la confecció de la millor plantilla possible. Repetim el que ja vam dir fa uns dies: demenam un marge de confiança i tranquil·litat per a la confecció del nou planter. No obstant això, entenem i agraïm el treball i l’interès dels mitjans informatius, però de la mateixa manera que el nostre club pot ser criticat per les decisions preses, ens agradaria que les informacions aparegudes sobre el CV Ciutadella fossin correctes o, si més no, contrastades, abans de ser publicades, del contrari confonem el soci i l’aficionat, i això no ens convé a cap de les parts, ni és just per a l’opinió publica.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com