Esther López, la nova lliure del Valeriano Allès Menorca

20 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

Té 35 anys, compta amb una dilatada experiència i amb un palmarès nacional i internacional on destaquen guardons de la millor d’Europa en el seu lloc

Esther López Arroyo, donostiarra de 35 anys és la nova lliure del Valeriano Allès Menorca per a la pròxima temporada. Després de la marxa d’Elena Esteve, la basca ocuparà el seu lloc a l’equip que dirigirà Chema Rodríguez.

L’aposta del club ha estat per una jugadora de llarga experiència en el voleibol nacional i internacional. La passada campanya va rebutjar una oferta del CAV Múrcia per motius personals per recalar al Miranda de Ebro de la SF2.

No obstant això, a ningú se li escapa el seu enorme i interessant palmarès esportiu. Ha destacat en el seu lloc i com a jugadora ha estat de les més qualificades en el voleibol espanyol. A més cal destacar el reconeixement rebut en dues ocasions com a millor lliure d’Europa i també com a millor receptora europea, tot això en temporades diferents. (Veure palmarès més avall). La seva trajectòria esportiva passa per 13 equips diferents sent amb el CV Tenerife on més èxit ha aconseguit com a jugadora. A això, cal afegir la seva participació amb la Selecció Espanyola en 80 ocasions.

Després de la marxa de la natural de La Rioja Elena Esteban el cos tècnic s’ha volgut assegurar bé en una posició molt important, com ho és la de lliure, però que alhora garanteix també una alta aportació en defensa de pista donada la qualitat que atresora la jugadora de San Sebastián.

Després de la central ucraïnesa Vita Prychepa, López és la segona nova incorporació en el nou planter de Chema Rodríguez.

DADES:

Nom: ESTHER LÓPEZ

Data Naix.: 29 novembre 1974

Posició: LLIURE

Alçada: 1.72 metres

Nacionalitat: ESPANYA – 80 vegades internacional

CLUBS ANTERIORS

Ernani Kirol ,Sanchéz Infante de Toledo, CV Ciudad Real, CV Socuéllamos, CV Oskardi, Leisa, Dames de Burgos, CV Benidorm, Caja Social Catolica de Ávila, CV Tenerife, Ícaro Alaró, Palma Volley i Miranda de Ebro

PALMARÈS

1 Lliga de Campions Europea

3 Superlliga

3 Copes de la Reina

4 Supercopes

GUARDONS

Millor lliure d’Europa Temporada 03/04

Millor receptora d’Europa Temporada 04/05

Millor jugadora de la Superlliga Temporada 04/05

Millor lliure Europa temporada 06/07

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com