Kado de Venoge guanya la carrera de trot muntat organitzada pel Consell de Mallorca a l’hipòdrom de La Zarzuela

23 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Kado de Venoge, guiat per Xisco Bennasar  ha guanyat el Premi Consell de Mallorca de trot muntat disputat a primera hora d’aquesta tarda a l’hipòdrom de La Zarzuela de Madrid, tancant el programa de set carreres de la jornada hípica. La carrera, amb quasi 3.000 euros en premis, ha deixat la següent clasificació:

Nombrosa expedició mallorquina al recinte hípic madrileny

1.-Kado de Venoge.

2.-Màgic Bay

3.-Kurli de Canisy

4.-Mikado d’Echal

5.-Jackpot Fanac.

6.-Soraya Mixo.

7.-Màgic Gibus (distanciat).

L’expedició mallorquina, encapçalada pel president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal, i el president de la Federació Balear de Trot,  ha estat nombrosa i ha gaudit amb la prova reservada al trot muntat. A les graderies de La Zarzuela també s’ha viscut amb expectació la gran carrera mallorquina, que ha generat 5.332 euros a les apostes, una xifra destacable i que demostra l’interès que ha despertat entre els aficionats madrilenys.

El president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca ha declarat que l’experiència d’avui al recinte hípic de Madrid ha de servir per promocionar i projectar el trot més enllà de les nostres illes. Antoni Nadal torna a Mallorca amb bones sensacions.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com