ARRIBA LA FI DEL CURS ESCOLAR DE BÀSQUET…

27 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

…i amb ell la tradicional festa d’acomiadament.

Tots els nins i nines, a més dels monitors i monitores, que hem participat dins els equips escolars de bàsquet ens hem trobat al parc per dur endavant l’esdeveniment

En primer lloc hem fet un poc de resum del curs y hem regalat una pilota a cada component de cada equip que havia assistit a més entrenaments al llarg de la temporada. Dins aquest aspecte, podem xerrar de récord absolut ya que dels 7 equips, 6 han tengut 3 o més jugadors que no han fallat a cap entrenament!!! Tot això ens ha donat la suma de 22 pilotes repartides entre els jugadors i jugadores. També hem de sumar 7 pilotes més, una per equip que hem sortejat per fer un poc més divertida la festa.

Posteriorment hem fet unes fotos per al record i el posterior berenar de patatilla, galletes, pizzes… y com no, polos!!!

Totes aquests moments els podeu veure a la galeria de la web o clicant AQUÍ.

A les properes setmanes vos intentarem anar donant altres tipus d’informació per allargar un poc més el curs de la web. Entre elles hi haurà informacions dels anotadors, comentaris de cada entrenador del seu equip, etc.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com