Brigitte Yagüe rep la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu

31 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

Brigitte Yagüe rep la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu

La taekwondista balear, Brigitte Yagüe, ha rebut de mans de la Infanta Elena la medalla d’Or al mèrit esportiu. Amb aquest guardó, Yagüe ingressa junt amb altres destacats esportistes en la Reial Ordre del Mèrit Esportiu que concedeix anualment el Consejo Superior del Deporte (CSD).

Recordem que Brigitte Yagüe, des de l’any 1998 i fins a l’actualitat, ha estat 3 vegades campiona del món, 4 vegades campiona d’Europa i actualment és campiona d’Espanya en la modalitat de 49kg.

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha volgut felicitar personalment a l’esportista, assistint a l’acte que s’ha celebrat avui dilluns a Madrid al Saló d’actes de l’ INEF.

A l’acte de lliurament de guardons també hi ha estat presents el secretari d’Estat per a l’Esport, Jaime Lissavetzky, el director general d’Esports, Albert Soler i la directora general d’infraestructures,  Matilde García Duarte.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com