Presentació de la II edició del Gymnastic Summer Tour 2010

1 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Gimnasia Artística, Otros Deportes

El Centre Cultural sa Nostra ha acollit la presentació de la segona edició del Gymnastic Summer Tour. A l’acte han estat presents la directora i organitzadora del campus, Elena Gómez, el director de relacions institucionals de Sa Nostra, Bernardí Seguí, el director de gestió comercial d’educació i joves de Sa Nostra, Miquel Pascual, el director insular d’esports del Consell de Mallorca, Francisco Blasco i la gerent de la Fundació Illesport, Bàrbara Bibiloni, així com representants dels diferents patrocinadors del campus.

El campus, dirigit per Elena Gómez i organitzat per Novagimnàstica, està dirigit a nins i nines a partir de 3 anys i sense límit d’edat ni de nivell. L’objectiu principal del campus, és promoure entre els més joves la pràctica de l’esport i els seus valors educatius, i, a la vegada, donar a conèixer l’esport de la gimnàstica artística mitjançant el joc.

En aquesta segona edició i com a novetat a destacar, el Gymnastic Summer Tour, se desplaçarà a cinc localitats de Mallorca a impartir el campus, Palma, Llucmajor, Andratx, Alcúdia i Manacor.

Gimnàstica artística d’iniciació i perfeccionament, coreografies, acrobàcies, exhibicions i tallers, són algunes de les activitats que se duran a terme en el campus. A més, els nins i nines participants rebran la visita d’esportistes de rellevància, entre ells, el nedador Xavi Torres.

Els llocs i dates de celebració del campus són els següents:

Palma: Ceip Son Quint, del 21 al 26 de juny

Llucmajor: Poliesportiu Municipal, del 12 al 17 de juliol

Andratx: Palau Municipal d’Esports, del 26 al 31 de juliol

Alcúdia: Poliesportiu Municipal, del 2 al 7 d’agost

Manacor: Poliesportiu Miquel Àngel Nadal, del 9 al 14 d’agost

Per a més informació: www.novagimnastica.com o   Telèfon mòbil: 620 974 647

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com