Resum d’una temporada… MFJC98

5 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

Dinar alcúdia

Un any més acaba la temporada i

un any més tenc mil coses que dir-vos.

Mil coses que es resumeixen en un senzill GRÀCIES.

Durant aquesta temporada el nostre equip s’ha anomenat MINI FEMENÍ JOAN CAPÓ 98 i ha estat format per: BONA EQUIP
4. Ana Amores
6. Gema Adrover
7. Maria Monserrat
8. Catalina Monserrat
9. Júlia A. Grimalt
10. Mònica Pareja
11. Andrea Hernández
13. Cater Bermúdez
14. Núria Martínezés que un club!

19. M. Magdalena Oliver
Ent: Maria Adrover
Del.: Turi Monserrat
La veritat és que amb vosaltres acaba un cicle, ja fa dos anys que ens coneixem i ja fa dos anys que lluitam juntes.
És una lluita continua: als entrenaments, als partits i també al carrer… però és una lluita que ha donat molts bons fruits, especialment aquesta segona posició a la lliga tan suada. Ara, tal com sempre us dic, ja sabeu el que és el bàsquet. El bàsquet és molt més que un esport, i  nosaltres ho sabem, som una petita família, no ho trobau? Gràcies per tot, per
fer-me sentir tan orgullosa i perquè no dir-ho, tan bona entrenadora.
Respecte a l’afició, què dir? Sou l’afició perfecta. Per un entrenador és molt important rebre el suport dels pares i amb vosaltres sempre m’he sentit recolzada. Gràcies per sempre tenir un endavant per resposta.
Finalment, respecte a la meva delegada: Mª Ventura Monserrat, més coneguda com na Turi! Ha estat un luxe fer feina amb tu, una persona que gaudeix i viu pel bàsquet. Sempre estava apunt per donar-me una mà, als entrenaments, als partits… fa molt bon fer feina amb una persona com tú. Gràcies!
Anomenar també a tothom que ens ha ajudat a lluir aquesta temporada, persones que un moment determinat ens han ajudat. Especialment a na Marga Álvarez per la quantitat d’entrenaments que m’ha salvat i a les seves nines que ens han ajudat: Irene, Mª Antònia i Aina. Gràcies.
I res més, tot un plaer poder gaudir del bàsquet enrevoltada de tota aquesta gent… que per molt tòpic que soni el bàsquet és més que un esport i el nostre club és molt més que un club.
GRÀCIES!

1, 2, 3…. CONYAC!!!

Maria A.F.

BONA DUTXA

Compartir/Salvar

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com