BERENAR-FESTA DE FI DE TEMPORADA, 11.06.10

11 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

70 PERSONES PARTICIPEN A LA JORNADAPiscina

Ja és un clàssic. Un divendres horabaixa del mes de juny la família atlètica del Joan Capó despedeix la temporada. Ho fa a la casa de Son Reus de la família Bennàsar-Adrover, una gent que tan gentilment ens acull.

Enguany es reuniren 70 persones, 40 dels quals són atletes i la resta acompanyants (pares, mares, germans,…)

A les 5 de l´horabaixa, concentració a la Plaça de Sa Font de Santa Margalida. El recorregut d´uns 2,5 Km. fet de maneres diverses: la majoria corr, altres fan marxa, uns altres caminen i fins i tot qualqú es desplaça en bicicleta o cotxe.

Tothom arriba a Son Reus. Bany a la piscina i copiós berenar. Una estona de tertúlia i tornada a Felanitx devers les 8. Ha acabat una jornada agradable i diferent.

La propera setmana, dissabte 19 de juny, continuarà la festa amb el sopar organitzat per un grup de mares que s´ha de fer al Parc Cafè.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com