El Norteño supera de manera clara el Soledat i encarrila l’eliminatòria

13 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente
Norteño 2
Soledat 0

NORTEÑO: Barceló (2), López (2), Xavi Enrich (2), Sampo (2), Jesús (2), José Marqués (3), Juan Martínez (2), Català (2), Adri (3), Helenio (3) i Xavi Llor (2).
Óscar Badia (2) per Juan Martínez i Xavi Roca (1) per Adri .
SOLEDAT: Gabi (1), Juanito (2), Juan (1), Juanma (2), Dani (1), Toni (2), Toni López (2), Antoni (2), David Muñoz (1), Molina (1) i Maxi (1).
Tomás (2) per Maxi, Joan (1) per David Muñoz i Rubén (sc) per Toni López.
GOLS:
1-0: minut 9, Adri.
2-0: minut 43, José Marqués, de penal.
ÀRBITRE: Martín López (1), auxiliat a les bandes per Mohamed Ouali i Antonio Pérez. Amonestà amb targeta groga els locals Xavi Enrich, Sampo, Català, José Marqués i Óscar Badia, i els visitants Dani, Toni i Maxi.

El Norteño va posar ahir els fonaments perquè el somni de l’ascens a Tercera Divisió estigui una mica més a prop. El conjunt de Pep Vandrell va tornar a exhibir un altre gran esforç físic durant un partit que va dominar per complet i al qual només li va faltar algun gol més per viatjar a Mallorca amb més tranquil·litat.

Tot i que encara queda el partit de tornada, les sensacions percebudes ahir indiquen que els menorquins són els favorits per ser equip de Tercera la propera temporada. Però no es poden confiar, ja que els de Toni Sánchez eliminaren l’Artà en l’eliminatòria passada, encara que no eren favorits.

El matiner gol d’Adri, als nou minuts de joc, i el penal transformat per José Marqués al límit del descans van posar el duel molt de cara per al Norteño, que té davant l’oportunitat de mantenir la gran ratxa d’ascensos a Tercera dels equips menorquins en els darrers anys.

Informa: Deporte Balear fuente:    ultimahora

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com