I TORNEIG «JOC NET», DISSABTE A SON SARDINA

14 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Avui s’ha presentat a la Federació de Futbol el Torneig Joc Net en benefici del Projecte Home. El jugaran 4 seleccions infantils de Mallorca i també hi haurà sopar solidari i actes festius per a tot el públic.

A la roda de premsa, Tomeu Català, president del Projecte Home, ha agraït aquesta iniciativa i ha parlat de la importància entre el jovent dels valors humans i esportius. Ha donat xifres: L’any passat varen atendre més de 200 adolescents per problemes de dogradicció i que els programes preventius se varen extendre a uns 5.000 alumnes d’instituts.

Miquel Bestard, president de la FFIB, ha dit que sempre col·laborarà amb institucions com el Projecte Home i que la lluita contra les drogues està present en els objectius de la Federació, que vol formar els joves no només com a futbolistes, sinó també com a persones.

A més de Tomeu Català i Miquel Bestard, hi han assistit el president del Son Sardina, Damià Vich; el president del Comitè d’Àrbitres, Bartomeu Riera Morro; Jaume Sastre, Coordinador de Seleccions; i Miquel A.
Caldentey, del Col·lectiu «Joc Net».

La idea és implicar la societat en la lluita contra les drogues i en recordar que la prevenció comença entre el jovent. A més del Torneig de futbol hi haurà altres actes per atreure la gent a aquesta festa solidària que tendrà lloc al camp de futbol de Son Sardina el dissabte dia 19, a partir de les 20:00 hores.

Les 4 seleccions duran aquests noms: «SÍ A LA VIDA», «SÍ A L’ESPORT», «SÍ AL RESPECTE» i «SÍ A L’AMISTAT».

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com