ACTUALITAT ATLÈTICA

21 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

soparSopar de fi de temporada

Seleccions juvenils

Seleccions infantils

Tania Galindo

Encara que l´activitat atlètica ordinària arriba al seu tram final, són diversos els fronts d´actualitat.

El sopar de fi de temporada celebrat al Parc Cafè dissabte vespre, dia 19, ha estat l´esdeveniment amb major participació social.

Dins l´aspecte esportiu, diverses atletes han participat o han de participar amb diferents seleccions.

SOPAR DE FI DE TEMPORADA

Excel.lentment organitzat per un grup de mares d´atletes, reuní 75 persones, entre atletes i esportistes. Durant el sopar foren projectades fotografies (més de mil) dels esdeveniments atlètics 2009/10 que han tengut participació del Joan Capó. També hi hagué reconeixements pels entrenadors Cèsar Sánchez i Joan Pons.

SELECCIÓ JUVENIL FEMENINA

Dues atletes han estat el passat cap de setmana (19/20 juny) a Lloret de Mar formant part de la Selecció balear juvenil d´atletisme que disputà el Campionat d´Espanya.

Francina Mesquida fou 15ª a la prova de llançament de javelina (22.00) i Catalina Vivancos es classificà 13ª a alçada (1.40)

TORNEIG BALEAR DE SELECCIONS INFANTILS

Competició celebrada a Palma el dissabte 19 de juny entre les seleccions d´Eivissa (1ª), Menorca (2ª), Part forana de Mallorca (3ª) i Palma (4ª).

Caterina Contestí i Maria Adrover formaren part de la selecció de la Part forana. Aida Bravo participà a les proves de control.

Les tres obtingueren magnífics resultats. Destaca, especialment, el segon lloc i la marca (19.55.1) de Caterina Contestí als 3.000 m. marxa. Maria Adrover va fer 3.83 a llargada i 1.20 a alçada i Aida Bravo registrà un molt bó 3.35.7 als 1.000 m. llisos i 3.83 a llargada.

TANIA GALINDO

Per cinquè any consecutiu l´atleta Tania Galindo formarà part de la Selecció Balear absoluta que participarà el 26 de juny a Santander en el Campionat d´Espanya d´autonomies de 2ª.

Tania participarà a la prova de javelina, campiona balear absoluta d´aquesta prova el passat 12 de juny a Magaluf.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com