EL CENTRAL TONI DELICADO ‘DELI’, FITXA PER LA U.E.LLORET

2 julio 2010 | Por Redacci√≥n | Categoria: 2¬™ Regional, F√ļtbol

Toni Delicado Sans; aquest corpulent central  que frega el metro noranta, destaca principalment per la seva contundència en el tall, una tècnica que li permet sortir amb la pilota controlada, i gràcies a la seva alçada és un autèntic baluard en les pilotes per alt.
Nascut el 27.10.86, es va iniciar al futbol base del CD.Binissalem, i al destacar va fitxar pel CD.Manacor (Divisi√≥ d’Honor), d’all√† va passar directament al CD.Binissalem en la categoria de (Tercera Divisi√≥) , i durant la temporada passada va estar a la UD.Alar√≥ de Preferent.
La U.E.Lloret d√≥na la benvinguda a aquest brau jugador, i li desitgem molta sort en la que a partir d’ara ser√† casa seva.

U.E. LLORET

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com