Iniciats els cursos d’estiu de l’Escola Balear de l’Esport

2 julio 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala, Otros Deportes

Els cursos d’estiu de l’EBE se duran a terme, en la seva majoria, al poliesportiu Prínceps d’Espanya entre els mesos de juny i agost.

Una any més, l’Escola Balear de l’Esport inicia els cursos d’estiu i campus esportius, que aquest any compta amb la inclusió del futbol sala com a novetat.

L’iniciativa, dirigida a joves a partir de set anys, inclou campus de bàsquet, futbol,futbol sala gimnàstica, handbol, piragüisme, judo, tennis i tennis taula. El programa també inclou voleibol i gimnàstica rítmica a Menorca i campus de bàsquet a Llucmajor, Montuïri i Artà.

Un dels objectius dels cursos d’estiu de l’EBE, a més de practicar esport, és que els joves adquireixin valors i hàbits saludables; augmentar la capacitat de lluita i superació, totes elles, actituds molt necessàries.

A l’estiu del 2009, 730 joves gaudiren dels campus i cursos d’estiu organitzats per l’EBE. D’aquests, 39 eren d’Eivissa, 125 de Menorca i la resta, 566 de Mallorca.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina www.ebe.es. El telèfon d’informació de l’escola Balear de l’Esport és 971 431 727, de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com