Iniciats els cursos d’estiu de l’Escola Balear de l’Esport

2 julio 2010 | Por RedacciĂłn | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Sala, Otros Deportes

Els cursos d’estiu de l’EBE se duran a terme, en la seva majoria, al poliesportiu PrĂ­nceps d’Espanya entre els mesos de juny i agost.

Una any mĂ©s, l’Escola Balear de l’Esport inicia els cursos d’estiu i campus esportius, que aquest any compta amb la inclusiĂł del futbol sala com a novetat.

L’iniciativa, dirigida a joves a partir de set anys, inclou campus de bĂ squet, futbol,futbol sala gimnĂ stica, handbol, piragĂŒisme, judo, tennis i tennis taula. El programa tambĂ© inclou voleibol i gimnĂ stica rĂ­tmica a Menorca i campus de bĂ squet a Llucmajor, MontuĂŻri i ArtĂ .

Un dels objectius dels cursos d’estiu de l’EBE, a mĂ©s de practicar esport, Ă©s que els joves adquireixin valors i hĂ bits saludables; augmentar la capacitat de lluita i superaciĂł, totes elles, actituds molt necessĂ ries.

A l’estiu del 2009, 730 joves gaudiren dels campus i cursos d’estiu organitzats per l’EBE. D’aquests, 39 eren d’Eivissa, 125 de Menorca i la resta, 566 de Mallorca.

Per a mĂ©s informaciĂł, podeu consultar la pĂ gina www.ebe.es. El telĂšfon d’informaciĂł de l’escola Balear de l’Esport Ă©s 971 431 727, de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com