Presentat el XI Campionat Mundial Junior de Natació amb Aletes

5 julio 2010 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

Avui, la sala de premsa de la Delegació de la Presidència per a l’Esport ha acollit la presentació oficial d’aquest Mundial, que s’iniciarà en les piscines de Son Hugo el pròxim dimecres dia 7 de juliol i que presenta una inscripció d’autèntic luxe: vint-i-quatre seleccions nacionals i quasi tres cents participants entre les dues disciplines de competició: piscina i llarga distancia en aigües obertes.

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Juan Valenzuela, el director insular d’Esports del Consell de Mallorca, Francisco Blasco i els presidents de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques, Xavier Duran i de la Balear, Juan José Más, organitzadors d’aquest esdeveniment, han presentat el Campionat i en les seves intervencions han destacat la importància de celebrar esdeveniments d’aquesta magnitud que ens permeten projectar la imatge de Palma i de les illes a nivell mundial, potenciant els valors de l’esport i molt especialment, en aquest esdeveniment, entre els joves. El president de la Federació Espanyola també ha volgut destacar la importància d’aquesta fita internacional que ha propiciat la celebració el pròxim dissabte 10 de juliol de la reunió del Comitè Tècnic de la Confederació Mundial de Natació amb Aletes (CMAS).

La delegació russa, amb trenta participants, és la més nombrosa, seguida de la italiana amb denou nedadors, França amb disset, Japó amb setze i Colòmbia amb quinze. Espanya serà la amfitriona d’aquesta competició i entre els seus participants cal destacar la presència dels nedadors balears Xavier Torres i Leonor Guerrero que competiran en 100 i 400 m. Escafandre i 50 m. apnea, respectivament.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com