Presentació de la Campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

6 julio 2010 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes

L’acte central de la campanya se durà a terme el diumenge 11 de juliol a les 12 hores en el Illes Centres de Wellness de Calvià

Per tal de sensibilitzar i informar a la població sobre l’esclerosi múltiple, avui s’ha presentat la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. A l’acte, han estat presents el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, el president de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM), Juan Luis Sánchez i la directora de l’Illes Centre de Wellnes, Nati Company.

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la població sobre l’esclerosi múltiple, una malaltia degenerativa, encara avui, sense cura, que afecta a més de 600 persones a tota l’illa. La recaptació de fons anirà destinada a millorar els serveis que els professionals d’ABDEM ofereixen a diari en el Centre de Rehabilitació i a millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i el de les seves famílies.

A Mallorca,s’han adherit a la campanya 36 ajuntaments, amb 31 piscines municipals i 6 platges i es preveu una participació d’entre 2000 i 2500 persones i la col·laboració per a la seva organització de 250 voluntaris, sense oblidar que és una campanya que es fa a nivell estatal.

La novetat d’aquest any és que es celebrarà, per primera vegada a Mallorca, “Navega per l’esclerosi Múltiple”, una regata solidària a benefici d’ABDEM. La regata, neix de la col·laboració de la Federació Balear de Vela i el Club Nàutic de s’Arenal, que han ofert els seus recursos per tal de solidaritzar al seu col·lectiu.

Aquest any la seu central de l’acte de diumenge dia 11 de juliol es el Centre de Wellness Illes Calvià que obrirà les seves portes de 10.00h a 20.00h per tots aquells que vulguin recolzar aquesta causa.

L’acte central, serà a les 12.00h on les autoritats i personalitats de la societat balear faran el ja tradicional bany solidari.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com