XXI Mitja Marató del Carme

19 julio 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Per acabar les festes del Carme una bona cursa. 90 persones es van desplaçar fins a Cala Rajada per participar en la XXI Mitja Marató de les Festes del Carme.

Tolo Fiol va ser el guanyador de la cursa amb un temps d’1:20:32 segons, seguit de Miquel Capó amb 1:20:33 segons. I en tercer lloc Miquel Fiol amb 1:21:24 segons.

En la categoria femenina Melina Sagrera va ser la campiona amb un temps de 1:34:18. I en la categoria local Alejandro Alzas va ser el guanyador amb 1:31:27 segons.

La Mitja Marató del Carme va veure canviat el seu recorregut en aquesta edició per augmentar la seguretat dels corredors i per evitar l’aglomeració de tots els esportists per Elionor Servera. Fent el recorregut a l’inversa els atletes passaven més distanciats quan arribaven a l’avinguda principal de Cala Rajada.