El CV ciutadella de Primera Nacional, enquadrat en el grup centre amb un total d’11 equips

27 julio 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

El segon equip femení de l’entitat de Ponent, sorprès per no ubicar-lo amb catalans i valencians
La RFEVB ha col•locat al CV Ciutadella de la Primera Divisió Nacional de voleibol femení en el grup del centre peninsular, quan el més normal i lògic, per proximitat geografica, haguera estat que s’agrupàs amb els valencians i catalans, com fins ara i com ha estat el cas del CV Bunyola de Mallorca, que sí es manté en aquest grup mediterrani (clicau sobre la foto per ampliar-la)
El CV Ciutadella, és l’únic cas en què la RFEVB no respecta la proximitat territorial (mirau mapa). Així, la zona més oriental de l’Estat espanyol (Menorca) s’agrupa amb els equips del centre peninsular (més Granada) quan té, geogràficament, Catalunya i Valància més a prop.
El CV Ciutadella forma part del grup C on hi ha els equips madrilenys del VP Madrid, Rivas Ciudad del Deportes, Fuenlabrada, CV Nueva Castilla, CV Tres Cantos i Dragones de Daganzo; el VA Toledo; el Cuadrado Duque de Guadalajara; l’AVD Miguelturra de Ciudad Real i la Universidad de Granada.
Enguany la RFEVB ha reduït a tres els grups de Primera Nacional (la passada temporada eren cinc), i només un grup completa els 12 equips, els altres són de 11 i 8.
La lliga comença el 16 d’octubre i el CV Ciutadella debuta a casa contra el VP Madrid, visita el Tres Cantos i rep després al Udad de Granada. L’11 de desembre, l’equip vermellenc tindrà jornada de descans. La competició s’atura després del 18 de desembre (a casa contra el Nueva Castilla) i es reprèn el 15 de gener, quan jugarà al camp del Rivas CD i quan finalitzarà la primera volta. La Lliga finalitzarà el 2 d’abril.
Podeu veure el calendari en aquesta direcció: http://www.rfevb.com/home/cnac/prim/1011/pfc_1011_calendario.pdf
El CV Ciutadella s’ha sorprès de la inclusió al grup “madrileny”. Tot i així, i analitzant els desplaçaments, les coses no varien gaire respecte a pertànyer al grup “mediterrani”. Segons el Director Tècnic del Club, Bep Llorens, “probablement, els desplaçaments no seran tan feixucs perquè a Madrid mateix hi ha 6 equips i Toledo i Guadalajara no són desplaçaments molt llargs. Ens queda Granada com el més enfora i no tant Ciudad Real”. Llorens explica que “Anar a Lleida i a la zona de Valencia i Alacant, per exemple, tenia les seves combinacions aèries una mica complicades”, cosa que no es preveu tant amb aquest grup de centre “perquè tenim vol directe a Madrid i d’allà al lloc del partit, a excepció de Granada, “afirma el Director Tècnic.
Una raó en positiu des del punt de vista esportiu “és que jugarem un lliga única de tots contra tots a doble volta, i no com abans que es feien dos subgrups i en dues fases. Són equips nous per a nosaltres i ha de ser una nova motivació”, segons apuntà Bep Llorens.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com