Joan Bibiloni compon una peça musical per a les jornades hípiques de Mallorca

29 julio 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La composició s’estrena oficialment a les nocturnes de demà amb el Gran Premi de Velocitat com a prova estel·lar

La jornada hípica de demà, amb el Gran Premi de Velocitat com a carrera estel·lar de la vetllada, servirà de marc per a l’estrena oficial de la peça musical “Cinc minuts” que el compositor Joan Bibiloni (Manacor, 1952) ha creat per encàrrec de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM). Aquesta composició musical, de cinc minuts de durada, servirà per als conductors de trotadors, tant a l’hipòdrom de Son Pardo com al municipal de Manacor, com anunci de l’imminent inici de la carrera, es a dir, en sonar la peça composta per Bibiloni quedaran cinc minuts per al començament de la prova hípica corresponent.

Cinc minuts” es una creació musical molt rítmica que el propi Bibiloni defineix “estiuenca i engrescadora”, i serà l’acompanyament musical en els entremitjos de les curses de trotadors en els dos grans hipòdroms mallorquins.

Recordem que Joan Bibiloni és un dels compositors més importants d’Espanya, tot un referent de la música a Balears i també a Catalunya. Bibiloni és cofundador del segell discogràfic Blau i té un ampli repertori de creacions pròpies i col.laboracions musicals amb artistes de renom nacional i internacional. Ha estat set vegades finalista dels Premios de la Música.

Quant a la jornada hípica d’aquest divendres, cal destacar que el Gran Premi de Velocitat es correrà a les 23 hores, amb 10 participants sobre una distància de 1.600 metres i té una dotació en premis de 4.000 euros. El programa de la jornada la completen altres 7 carreres a més de les bateries  de ponis que començarà a les 20,15 hores.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com