Asfalten el Camp den Maiol

5 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Joan Vicens

Les obres de substitució de la gespa artificial del Camp den Maiol avancen a bon ritme. Avui han començat les tasques de col.locació d’una capa asfàltica sobre el terreny de joc.

Els treballs s’han duit a terme en base al projecte d’obres elaborat mesos enrera. La col.locació de l’asfalt permetrà un millor drenatge de la gespa i s’evitarà que s’acumuli l’aigua en cas de pluja. A més, evitarà moviments del terreny de joc.

Ara, una vegada asfaltat el terreny de joc es podrà començar a col.locar la gespa. Segons s’ha indicat des de l’Ajuntament, els treballs avancen al ritme previst.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com