HOMENATGE I PRESENTACIÓ AL CAMP MUNICIPAL TONI COLL REAL

6 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

.

Aquest proper diumenge 08.08, es retrà homenatge a Martí Jordà, en el camp on ell va passar tantes hores i pel qual tant va lluitar.
A les 18’00 hores s’efectuarà un senzill, però emotiu homenatge. Posteriorment, a les 18’30 els nins del CD.Consell als quals ell havia entrenat, i als quals els donem les gràcies per sumar-se a aquest acte, realitzaran un partidet amb els nins Lloritans que també s’han volgut sumar a l’homenatge.
Per acabar, es presentarà la plantilla de la UE.Lloret 2010-2011 amb un partit contra el CE.Sineu.
Esperem i desitgem que el millor i més sentit homenatge sigui la participació de tots els que varem estimar a Martí, i no dubtem que així serà.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com