L’atenció es gira cap a la pista manacorina

6 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Els premis Ciutat i Ajuntament de Manacor es presenten com les corregudes més interessants del cap de setmana. El trofeu Dromunt és el més destacat de Son Pardo
El món del trot girarà aquest cap de setmana la seva atenció cap a l’hipòdrom de Manacor, on es disputaran els premis Ciutat i Ajuntament de Manacor, dues de les cites més destacades de la temporada d’estiu. A Son Pardo hi trobam, avui, un programa de només sis curses i en el qual la més destacada és el premi Dromunt. Vuit nacionals estan inscrits en la sisena correguda de la jornada manacorina, el premi Ciutat de Manacor, que es disputarà sobre 2.375 metres i que repartirà 1.500 euros en premis. Un dels efectius que hi arriben en més bon estat de forma és Lex MF. El producte de la quadra Catalina Oliver de- sembarca a Manacor després d’haver signat un bon segon lloc a Palma trotant a 1,17.

També dins el primer grup l’autostart hi trobarà els principals rivals, que no són qualssevol. Joan Toni Riera amb Lucky Lou, Biel Pou amb Nina Monsol i Toni Frontera amb Nit de Llevant estan acostumats a lluitar per la victòria, per la qual cosa la batalla que poden presentar es preveu molt entretinguda. D’altra banda, cal apuntar la presència de N’Atas Twist. L’exemplar de la quadra Twist va demostrar fa tres setmanes dins Son Pardo que pot aspirar al triomf, de manera que s’ha de tenir en compte a l’hora de la lluita pel quartet.

En el premi Ajuntament de Manacor, sobre la mateixa distància i amb el mateix premi, un dels participants parteix amb el cartell de favorit. El suec Lodbrook HH és el millor dels set efectius que hi prenen part. Però tothom sap que això no assegura victòries com les que aconseguiren la setmana passada dos dels efectius que pugnaran pel primer lloc. Mikado d’Echal i Care for Gold s’imposaren dissabte amb mitjanes d’1,17, i 1,18, respectivament.
A Palma, el premi Dromunt és el més destacat, una correguda curta que repartirà 1.500 euros en premis. Entre els nacionals inscrits, n’hi ha cinc que parteixen amb més opcions: Oferta IR, Soraya Mixó, Odin des Nells, Sanson Goal i Stel d’Auba.

Corregudes a Llucmajor

Amb motiu de les festes de Santa Càndida, diumenge, Llucmajor també viurà una jornada de curses a Son Gall, una altra de les cites tradicionals de l’estiu, amb sis corregudes i dues de ponis.

Informa: Deporte Balear. fuente:    diaridebalears

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com